Sayfa 242/300 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Hissede olanlar adina gercekten üzüntülüyum.hepinize gecmis olsun.aslinda tahsisliyi yapsa daha once de yazdim fiyat araligina bakmadan alacaktim .tahsisliden vazgecme ihtimali düşük bir ihtimal olmasina ragmen onu seçtiler halbuki tahsisliyi yapsalar bir cok yatirimci benim gibi pozisyon acacagini tahmin ediyordum.nasipten öte köy yok.ama bu borsaya olan guvenim bir kez daha sarsildi.para kolay kazanilmiyor ve birinin verdigi bir karar kac kişinin bütçesini etkiliyor.tekrar herkese gecmis olsun.y.t.d

Bunların yatacak yerleri yok. Resmen bizlerle dalga geçmişler.Milyon lotlarla hisseyi yükselttiler, 300-500 bin lotla tabana kilitlediler. Millette de ne panik.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

3.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Bunların yatacak yerleri yok. Resmen bizlerle dalga geçmişler.Milyon lotlarla hisseyi yükselttiler, 300-500 bin lotla tabana kilitlediler. Millette de ne panik.
    Aslinda burada aylik takas ve 3 aylik takas paylasimi olsa olayin rengi daha net gozukebilir.zira akyatirim gecen gun elindekinden bayagi satmisti onun disinda yuksek bazda satis gormedim ben.y.t.d.

4. Spk ya fazla bel başlamayalım.Etliye sütlüye bulaşmamayı tercih ettiklerini gördüm bugün. Ekte bir link gönderiyorum, mağdur yatırımcılara dava açabilirsiniz diyor.Sen ne iş yapıyorsun peki merak ettim ey Spk.

http://m.borsagundem.com/amp/haber/m...mpression=true

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

5. Arkadaşlar en iyisi beklemek zararına satmak çok mantıklı gelmiyor bana...72 den 700-800 bin lot alındı. Bir ****lik var isin içinde ama çözemedim. İllaki 2. Bir hamle yapacak bu adiler, ne bileyim tarım hayvancılık teşviği falan bir olumlu haber atarlar, toparlar bir kaç güne diye düşünüyorum. Zaten 65-70 ti bu haberler çıkmadan, şu anda 72 düşecek çok yeri yok bu adı kağıdın....

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. amacım laf çakmak değil bende zarardayım bugün bi taban daha sürpriz değil belki gün içi toparlayacaktır ancak elimizde kaldığı ve baya bir müddet bekleteceği gerçeği karşımızda malesef ancak bi arkadaş vardı temkinli davranmak lazım demiştim tahsisli iptal edilebilir böyle bir imkanda var demiştim artist artist bana bi kaç tane hisse göster tahsisliyi iptal eden yapacak olan adam bunu önceden ayarlamıştır demişti al kardeş sana bi örnek daha saf saf konuşmazsın bi daha

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Burada şunu belirtmek isterim. Hisseye son 2-3 aylık süreçte girenlerin maliyetleri 0.75-90 aralığındadır diye tahmin ediyorum. Hisseyi daha ötelere taşıyıp maliyetler 1 TL üzerinde kalmış olsaydı çok acı olurdu. 2-3 aylık süreçte gelinen noktada tekrar eski seviyelere ( 0.60-70) geri döndük sayılır. Umarım bu vazgeçmenin arkasında şirket menfaatine başka planları vardır. Yoksa yakasına yapışanlar çok olacaktır. Bu kirli oyunu bir nebze unutturmak adına bir an önce yeni adımlar atmak zorunda.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

Sayfa 242/300 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •