Sayfa 46/74 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon
Arama sonucu : 588 madde; 361 - 368 arası.

Konu: TDGYO Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Oopppooop

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Hesap bakiyesi değil de,takas değişimleri olması lazım.
    Burda değişim görünmüyor tüm tahtanın.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

3. Gerelde yüzümüz güldü bugün çok şükür.inşallah sabrımızın meyvesini alırız burda da .
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Ben çıktım, artık fırlar. Öğlen 28 lira maliyetli yeşili 21.20 den sattım, esems alayım diye hisse tavan oldu...aldığım düşer,sattığım çikar. Benim makus talihim....herkese bol kazançlar....

5.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Ben çıktım, artık fırlar. Öğlen 28 lira maliyetli yeşili 21.20 den sattım, esems alayım diye hisse tavan oldu...aldığım düşer,sattığım çikar. Benim makus talihim....herkese bol kazançlar....
    bu tip tahtalarda sinirlere hakim olmak lazım batık kardeş o yüzden ben en azından ay sonuna kadar burdayım bekliycem,

umarım en kısa zamnda telafisini yaparsın diğer tahtalarda, bol kazançlar diliyorum sana.

Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    bu tip tahtalarda sinirlere hakim olmak lazım batık kardeş o yüzden ben en azından ay sonuna kadar burdayım bekliycem,

umarım en kısa zamnda telafisini yaparsın diğer tahtalarda, bol kazançlar diliyorum sana.
    Bunun yüzünden kileri,gereli kaçırdım...ama haklısın bunlar borsaya 11 milyon tl almak için girmemiştir..uzun vadede çok ederi olmasa da spekülasyonla 3,5 kat gideceğini düşünüyorum....eğer diğer hisselerinden kazanırsam,bu da yerinde durursa tekrar dönerim.

Oooo

8. kafası basmıyo bunların kaldır götür 2 lere ver ordan burdan abuk sabuk işlemler yapıp yoruyon kendini

Sayfa 46/74 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •