Sayfa 251/469 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by seljuk11 Yazıyı Oku
    merhaba sayın minefe yönetim kurulu toplantısı ne zaman? genel kurul hangi tarihte? saygılar.
    Sn. Seljuk genel kurul mayis ayinin ilk iki haftasi içinde yapiliyor genellikle. Bu yil da muhtemelem ayni tarihlerde yapacaklardir. Yönetim kuruluda tahminen nisan 20 sine kadar toplanip açiklama yapacaktir...

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yönetim kurulundan iyi haberler çikmasini bekliyorum. İyi bir sermaye arttirimi olabilir, guzel oranli temettu olabilir, bedelsiz, yada halka açiklik oranini arttirma olabilir diyorum... bakalim bekleyip görecegiz, zaten beklemekten başka yaptigimiz birsey yok... gün parasi beklemek gibi[emoji1] [emoji1] [emoji1]

3. Geçen yil hissenin çift haneli rakkamlarda kalmasi için hep bekledik. Şimdi birleşmeyle birlikte 10 lu seviyelerden asagiya salmamamiz lazim. Bu 3 liralik düşus buralarda sonlanmasi lazim diyorum. Ve kendi capimda ufak alimlara devam ediyorum...

4. Birleşmeyle birlikte bu tahtada bazi cakallar (niyeti kötü) türedigini gördük. Ve bunlar guruplar halinde hareket ediyorlar. İstediklerini başaramadilar. Bakin arkadaşlar asuzu da sayfa 2987 ve 2989 ve bir iki sayfa okuyun . Bu arkadaş çok guzel bir konuyu bu formlarda paylaşmiş. Ben bunlara çok kez şahit oldum. Bìlmenizde fayda vardir derim.

5. Şimdi geldigimiz son duruma bakalim. Patronlarimiz yabanci, hissenin yön tayininde, ergün bey ve nurcan hanimin etkisi buyuk. Yatirimlari bitmiş böylesi devasa firmanin Türkiye borsasindaki prestijini arttirmak istemeleri gerekiyor artik. Tabiki biz yatirimcilar hissenin çok kisa surede çikmasini istiyoruz. Fakat taşlar zamanla yerine oturuyor. Ben hicbir zaman bu firma hakkinda ümidimi yitirmedim. Ve egpro da hak ettigi seviyelere yillar içinde gelecektir.
    Sen neden bahsediyorsun hisse düşmüs 10 liraya diyene, derim ki; sat git kardeşim sende kurtul bizde[emoji1] [emoji1] [emoji1]

6. Kusuruma bakmayin bazen böyle çenem düşüyor, yaşlilik işte[emoji1] [emoji1] hepimizin guze gunleri ve guzel kazanclari görmemizi en iyi dileklerimle istiyorum.
    Küfür etmeyenlerle, inananlarla, güvenenlerle hedefe varalim. Kalin saglicakla. Saygilarr...

Alıntı Originally Posted by minefe Yazıyı Oku
    Şimdi geldigimiz son duruma bakalim. Patronlarimiz yabanci, hissenin yön tayininde, ergün bey ve nurcan hanimin etkisi buyuk. Yatirimlari bitmiş böylesi devasa firmanin Türkiye borsasindaki prestijini arttirmak istemeleri gerekiyor artik. Tabiki biz yatirimcilar hissenin çok kisa surede çikmasini istiyoruz. Fakat taşlar zamanla yerine oturuyor. Ben hicbir zaman bu firma hakkinda ümidimi yitirmedim. Ve egpro da hak ettigi seviyelere yillar içinde gelecektir.
    Sen neden bahsediyorsun hisse düşmüs 10 liraya diyene, derim ki; sat git kardeşim sende kurtul bizde[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Doğrudur, hak ettiği yere gelecektir. Patron isterse gelecektir. Kim bu kadar bekleyebilir. Keyfinize satın diyorsunuz, satılıyor mu, kimse almıyor ki. Talep yok. Ölü gibi hareketsiz duruyor. Cazibe yok, heyecan yok, işlem hacmi yok, derinlik yok. Girdin mi çıkamazsın, girmek istesen giremezsin.

8.  Alıntı Originally Posted by paşam Yazıyı Oku
    İş yatırım demişki;
    son 10 günde yabancı oranı sürekli düşen listesinde 3. Egpro

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Bıyıklı olma ihtimalleride var ...

Sayfa 251/469 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz