Sayfa 973/997 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Türkiye içinde bir bankadan başka bir bankaya döviz EFT'si oluyor mu.
    Olmuyorsa dövizinizi bir bankadan başka bir bankaya nasıl taşıyorsunuz...
    Yabancı para sahibi kimse o ülke üzerinden yapılıyor.. Komisyon da aslında onlara gidiyor.. O ülkedeki bir banka bunu yapmaya yetkili.. Mesela dolar eft si(swift i) yapacaksanız bir amerikan bankası üzerinden transfer yapılır.. Artık sizin eft istediğiniz banka hangi banka ile anlaştı ise..

2.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Değişik cevaplar gelmiş.
    Anladığım kadarıyla bu işlem Swift oluyor ve ücreti bankadan bankaya değişiyor..
    İnternetten de araştırdım süre olarak da 2-3 gün sürebiliyormuş.
    Bu kadar uzun sürüyorsa hiç kıymeti yok...
    Küreği, çuvalı alıp (bir de terazi )bankadan bankaya taşımaktan başka çare yok gibi....

Bu işi gerçekleştirmiş olanlardan da bilgi alabilsek ne kadar iyi olur...
    Terazi önemli abi 😂

3.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Yabancı para sahibi kimse o ülke üzerinden yapılıyor.. Komisyon da aslında onlara gidiyor.. O ülkedeki bir banka bunu yapmaya yetkili.. Mesela dolar eft si(swift i) yapacaksanız bir amerikan bankası üzerinden transfer yapılır.. Artık sizin eft istediğiniz banka hangi banka ile anlaştı ise..
    Yani adamlar parasını kontrol altında tutmak istiyor.. [emoji6]

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Değişik cevaplar gelmiş.
    Anladığım kadarıyla bu işlem Swift oluyor ve ücreti bankadan bankaya değişiyor..
    İnternetten de araştırdım süre olarak da 2-3 gün sürebiliyormuş.
    Bu kadar uzun sürüyorsa hiç kıymeti yok...
    Küreği, çuvalı alıp (bir de terazi )bankadan bankaya taşımaktan başka çare yok gibi....

Bu işi gerçekleştirmiş olanlardan da bilgi alabilsek ne kadar iyi olur...
    MAN adası muhabetini iyi takip edemeniz galiba..?
    yapılan para transferi ülke içinde iki banka arasındaydı, chp iddiasında haklı da olsa swift olayını iyi yorumlayamadı..!!

Arkadaslar,

Yaklasik %0,5 kadar masraf cikarmalarini beklerim. Yani 50.000 USD icin 250 USD ve ayni sekilde 100.000 USD icin 500 USD civari.

Minimum 2 gun surmesini beklerim. Yine de bankanizdan bir kez daha sorgulayiniz.

Ben de elden tasimistim.

6.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Arkadaslar,

Yaklasik %0,5 kadar masraf cikarmalarini beklerim. Yani 50.000 USD icin 250 USD ve ayni sekilde 100.000 USD icin 500 USD civari.

Minimum 2 gun surmesini beklerim. Yine de bankanizdan bir kez daha sorgulayiniz.

Ben de elden tasimistim.
    Bunlar uçuk fiyatlar. En son Finans'dan İng'ye 50k swift için Finans giden para için 12,5 tl; İng gelen para için 20usd masraf almıştı.

7. Az önce ykb mt ile konuştum. 1M civarı en fazla 14.10 verebiliriz dedi.. 😩 Vakıfbank bunlarin yanında süpermiş yahu...

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Arkadaslar,

Ben de elden tasimistim.
    aradaki muhabir banka istese %1 alabilir hiç bir itiraz işe yaramaz çünkü abd bankası. swift asla bulaşmam. elden parçalı taşı kafa rahat olsun. ben 3'e bölüp taşıyorum.

Sayfa 973/997 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •