Sayfa 111/499 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 881 - 888 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. Merhaba,

Tatarcık kardeşim. Güzel çalışma yapmışsın eline sağlık.

Teknik bilen ve çalışan bir çok arkadaş var sanıyorum. Ne yazık ki, hep söylenir, gözaltı pazarında teknik çalışmaz diye.

Hisselerle oynayanlar, bir teknik çalıştırabilirler, bu mümkün ama, onların yapacağı teknik zaten yatırımcıyı yanıltmak içindir.

Uzun süredir, hiç bir indikatöre bakmıyorum. Zira, tahmin ediyorum ki, hemen hepsi "pahallı yada sat" diyordur.

Teknik bizim, beynimizde işliyor. Ne yapıldığını, ne olduğunu ve nihai olarak ne olacağını da biliyoruz.

Ne yazık ki, elimizden bir şey gelmiyor.

Ağa ne derse o...

Saygılarımla,

2. Sayın Ercanbay indikatörler ilginç bir şekilde hala al veriyor 14/14. MACD zayıf yükseliş trendi gösteriyor. Yatay yükselişe devam bir olay olmazsa anlaşılan.

Sayın Komodor haftaya gelişecek fiyat hareketini bekleyeceğim Eplas için.

Saygılarımla.

Yatırım tavsiyesi içermez. Düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi gerekir. Bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda bir fikrim yok. Lütfen doğrulayınız. Kimse kimsenin önerisi ile yatırım yapmasın, yatırımından vazgeçmesin.

3. Merhaba,

Kemal Zorlu'nun artık bir şeyi öğrenmesi gerekiyor ve bundan sonrasını ona göre planlaması lazım...

Basmane'den bir şey olmaz. Satıldı ve kurtuldu...

Bunun bir kurtuluş olduğuna inanmalı.

"Oraya bensiz bir çivi çakılamaz!" Demişti.

Doğru...Ama,

Sen de çakamadın...Çaktırmadılar... Çakamazsın.

Oraya bir şartla inşaat yaparsın;

İzmir, Ak Partinin eline geçer, Hükümet de halen ellerindeyse, onlardan birini de ortak alırsan, bu iş yürür. Başka türlü olmaz.

Hiç bir şeyden yürümezlerse, bundan sonra siluetten falan yürüyecekler, son söylemleri.

Nereden çıktı Basmane şimdi?

Adamın hayatı Basmane...

Oradan halen bir şey olur düşüncesi taşıyor. Ortaklık falan gibi...

Olmaz...

Sen orayı kafanda bitir ve zararlarını nasıl tazmin edeceksin onun çaresine bak...

Vakıfbankı bile onunla ilişkilendirdiğin için debeleniyorsun. Doğru, tamamen ora ile ilişkili ama, senin muhattabın belediye.

Ahmak avukatların başlamadılarsa, bana gönder ben sana dava dilekçeni hazırlayayım...

Senin bütün zararını belediye üstlenecek. Vakıfbankla yapacağın protokoldeki, faizler dahil.

İnşaata yaptığın masrafları ise, inşaat yapılırsa, yapan şirketlerden alacaksın. Tmsf vasıtası ile...

Gerisi kebap...

Belediye için gecikme...Bir belediye daha değişirse, işin uzar ve zorlaşır.

Nihai olarak, oraya hiç bir şey dikilemez de, belediyeye geri dönerse, zararlarını yine belediye ödeyecektir. Onun için, şimdiden işlemlere başla derim.

Kime ne anlatıyorum?

Sen kimseyi dinlemezsin...

Dinleyeceğin gün de yakındır...Bir "Selamın Aleyküm"le başlar da, dinlemekten ve uymaktan başka çaren yoktur!

Saygı ve selamlarımla,

İyi geceler.

4. Merhaba,

Burayı biraz ihmal ettik.

Eplas topiğine de takılın. :-)

Baba-Oğul yada Kardeş gibidirler.

Hayırlı Cuma'lar olsun.

Saygılarımla,

5. Mzhld. bu fiyatlara kadar geldikten sonra tutunmasının sebebi; 02 ocak-16 mart 2018 tarihleri arasında alan satanlar:

Bizim menkul:-111.272, işyat: -113.368. , vakıfyat:+ 119.503, akyat:+63.597 , denizyat:+31.537 ,garanti:+22.545

eplas yazmaya gerek yok, çünkü kayda değer değişiklik yok.

6.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazıyı Oku
    Mzhld. bu fiyatlara kadar geldikten sonra tutunmasının sebebi; 02 ocak-16 mart 2018 tarihleri arasında alan satanlar:

Bizim menkul:-111.272, işyat: -113.368. , vakıfyat:+ 119.503, akyat:+63.597 , denizyat:+31.537 ,garanti:+22.545

eplas yazmaya gerek yok, çünkü kayda değer değişiklik yok.
    Değerli Kardeşim,

Bunları Eplas sayfasında da yazdık ama hatırlayalım;

Tmsf ile anlaşıldı ve ipotekler kalktı.
    Yeniden değerlemeler yapılacak bu yıl içinde...
    Sadece Merpadaki varlıkların 144 M olduğunu yazdık.
    Vakıfbankla bir protokol yapıldığında, Gaziemir arazisi geri alımı gündeme gelecek. Yada vefa hakkı kullandırılması.
    Basmane çukurunun satışından ve yapılan masraflardan gelecekler var...

Şirketler Sermayeleri kadar Kar yazmışlar..,

Ortaya 500 M luk bir değer ortaya çıkacak. (Daha fazlası diye tahmin ediyorum)

Her iki senet için de bulunduğu yere tutunmakdan fazlası var.

Amaç, her kim ise.., Kim olduğunu da tahmin edersiniz, senetleri frenlemeye çalışıyor.

Mazhar Holdingin Dolaşımda sadece 4 milyon senet var.

Eplasın da toplamda 5 milyon dolaşımda senedi var.

Matematik basit...

Basit bir bölme işlemi...

Hele değerlemeler yapılsın...

O zaman bölmek daha mantıklı.

Dr Abinin dediği gibi; "Kuyruğuyla oynuyor." Bırak oynasın.

Saygı ve selamlarımla,

7. Arkadaşlar Egeplast ve mazhar zorlu holding benimde beğendiğim kağıtlar ama bilginiz olsun SPK tebliğine göre EGE PLAST 2017 bilançosuna göre YAKIN İZLEME PAZARINDAN ÇIKAMIYOR,sebepte yakın izleme pazarından ana pazara geçişe aranan 5 şarttan birisini gerçekleştiremiyor;sadece özsermaye/sermaye oranı 1 ve üzeri olamıyor ve beş kriterin hepsinin olmasını istiyorlar aksi halde YAKIN İZLEMEDEN ANA PAZARA ALAMIYORLAR BİLGİNİZE.
    MAZHAR ZORLU HOLDİNGDE durum biraz farklı SPK-BİST şayet burda ANA ORTAKLIĞA AİT ÖZKAYNAKLAR ; özkaynaklar/ödenmiş sermaye derse burdada pazar değişikliği olamıyor ana ortaklığa ait özkaynaklar -28 milyon TL).Ama sadece Özkaynaklar/ sermaye kabul edilirse o zaman bu oran 1 üzeri olduğundan Mazhar zorlu holding 5 kriteride yerine getirmiş oluyor vede pazar değişikliğini hakkediyor,geriye sadece şirket yetkililerinin başvurması kalıyor.Yakın izleme pazarından ulusal pazara geçiş kriterlerini aşağıya kopyalıyorum,Bol kazançlar.

8. Yürübe mzhld baba adam çakmış 4.90 a 22 bin alışı yaslanın arkanıza bakın keyfinize diyor ben burdayım nede olsa edasında...izmirdede hava yazdan kalma bizede biramızı açıp takılmak düşer...

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 111/499 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •