Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 89/119 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 705 - 712 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1. http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21580
    burayı da takip ediniz.
    Dolar euro CHF JPY GBP harekete başladı boşuna değildi değil mi FAİZLERİN artması
    faizleri düşürsünler dedikçe arttırdılar bıraksalar aslında DOLAR 9,5tl olsa euro 12tl olsa
    neyse KALDIRAÇLI FX piyasasında işlemler kar bırakır bu aralar

2. full döviz 1 lot mal almadım diyen varsa bekleriz.
    full döviz birde üstüne açığa mal sattım diyen varsa onlarıda bekleriz yorum yazmaya

3.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21580
    burayı da takip ediniz.
    Dolar euro CHF JPY GBP harekete başladı boşuna değildi değil mi FAİZLERİN artması
    faizleri düşürsünler dedikçe arttırdılar bıraksalar aslında DOLAR 9,5tl olsa euro 12tl olsa
    neyse KALDIRAÇLI FX piyasasında işlemler kar bırakır bu aralar
    ersoy bey çok bencil davranıyorsunuz yazdıklarımıza bi cevap yazsanız iyi olurdu tmm çıkacak dedin çıkyorda martta nisan mayıs nevar neolacakki çıkıyor borç ödemsimi var bi açıklama yaparmısın

4. "ersoy bey çok bencil davranıyorsunuz yazdıklarımıza bi cevap yazsanız iyi olurdu tmm çıkacak dedin çıkyorda martta nisan mayıs nevar neolacakki çıkıyor borç ödemsimi var bi açıklama yaparmısın "

birincisi Teknik beklenti.
    ikincisi nisan sonuna kadar borç ödemesi devam edecek daha bitmedi.
    üçüncüsü döviz tutanlar banka kullanmamaya başladı sistemde görünmemesi için ve kendi dövizlerini emanet edip kendilerine karşı kullanılmaması için.
    birileri çok fena düğmeye basacak ama ne zaman bilmiyoruz.
    tüm dünya endeksleri zirvelerde ve Kıyaslama getiri performansı ile şuan aşırı pahalılık söz konusu
    kısacası satmak için yer aranıyor.
    #####
    bu seviyelerde ALICI arayacaklar maYIS ayı ise teknik göstergede son nokta hadi grafik aylıkta sapma yapsın olsun olsun 2 ay yanılsın.
    temmuzda düğmeye BASARLAR en geç oradan ver elini sert düşüşler aralarda tepki yükselişleri ve yukarıdan yine mal boşaltmalar.
    HALKB yukarıda paylaştığım grafikteki gibi 8,90-8,70 arası ilk durak ikincisi 8,10-7,90 arası
    umarız vatandaşta cephane kalmıştır çünkü korkutmak için basmaları muhtemel seviyelerdir.
    temmuz ayına kadar düğmeye basmaları gerekli ki.2018 eylül ekim aylarında yine piyasayı alsınlar oradan asıl düşüş başlar.

5.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    "ersoy bey çok bencil davranıyorsunuz yazdıklarımıza bi cevap yazsanız iyi olurdu tmm çıkacak dedin çıkyorda martta nisan mayıs nevar neolacakki çıkıyor borç ödemsimi var bi açıklama yaparmısın "

birincisi Teknik beklenti.
    ikincisi nisan sonuna kadar borç ödemesi devam edecek daha bitmedi.
    üçüncüsü döviz tutanlar banka kullanmamaya başladı sistemde görünmemesi için ve kendi dövizlerini emanet edip kendilerine karşı kullanılmaması için.
    birileri çok fena düğmeye basacak ama ne zaman bilmiyoruz.
    tüm dünya endeksleri zirvelerde ve Kıyaslama getiri performansı ile şuan aşırı pahalılık söz konusu
    kısacası satmak için yer aranıyor.
    #####
    bu seviyelerde ALICI arayacaklar maYIS ayı ise teknik göstergede son nokta hadi grafik aylıkta sapma yapsın olsun olsun 2 ay yanılsın.
    temmuzda düğmeye BASARLAR en geç oradan ver elini sert düşüşler aralarda tepki yükselişleri ve yukarıdan yine mal boşaltmalar.
    HALKB yukarıda paylaştığım grafikteki gibi 8,90-8,70 arası ilk durak ikincisi 8,10-7,90 arası
    umarız vatandaşta cephane kalmıştır çünkü korkutmak için basmaları muhtemel seviyelerdir.
    temmuz ayına kadar düğmeye basmaları gerekli ki.2018 eylül ekim aylarında yine piyasayı alsınlar oradan asıl düşüş başlar.
    dünya borsalarında mayıs temmuz civarı çöküş bekliyorsun peki daha önce düğmeye basma ihtimalleri yokmu sizce

6. Kahin delta söyle söyle söyle bana elimizdeki malı satıp usd mi dönelim yoksa altın mı yoksa vadeli tl mi bende petun isyat var bana bi yol gösteririsen sevinirim

7. "dünya borsalarında mayıs temmuz civarı çöküş bekliyorsun peki daha önce düğmeye basma ihtimalleri yokmu sizce "
    birçok kişi ne söylüyor bana tahmin edin? "ersoy millete mal aldır çöküş erken başlasın" demekteler
    evet daha öncede basabilirler ancak benim inanmadığım noktaya kadar yükseltmeleri için temmuza kadar düşürmeleri olmadı ağusts ta diplerden kaldırıp yeniden en kötü 119000lere kadar alabilirler bu mantık ile ÇOK daha fazla Vatandaşın canı yanacaktır.zaten kimse buna inanmaz düşüş başlarsa ŞELALE olur grafikler.

####
    "Kahin delta söyle söyle söyle bana elimizdeki malı satıp usd mi dönelim yoksa altın mı yoksa vadeli tl mi bende petun isyat var bana bi yol gösteririsen sevinirim "
    sadece DOLAR değil EURO CHF ve JPY
    tabii ki GBP

petun pek yükselmiş nereye düşer acaba?
    ISYAT için biraz daha potansiyel var.
    PETUN iyice Yaşar grubunun eline dönecek pazarlıyorlar ama satamıyorlar.
    #####

http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1872278

8. Elimdeki petunu çıkaralım mu yani onumu demek istedin petun yaşargurubun eline dönecek derken neyi kastettin acaba

Sayfa 89/119 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •