yastık altı dövizim vardı o da olmaz.. diğer hesaptan para çıkıp yeni hesaba girdiğini görürler..
almak istiyorlarsa alırlar o vergiyiama pek uygulamıyorlar ivazsız intikal vergisini şimdiye kadar hiç duymadım alındığını..
Aslında her şeyden tehlikeli olan tefecilik suçu atfedilebilir. Eğer 1. dereceden akrabanız değil ise sıkıntılı ki 1 Nisan'dan sonra bu dahi zorlaşıyor. 1mTL gibi bir meblağı bireyden bireye borç vermek tefecilik suçu kapsamına girebilir. Bildiğim kadarıyla cezası epey fazla.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Türkiye'de "nereden buldun" diye sorulamaz.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ka...ulamasi/393668
Bir bankacı hesap ortak olsa bile kimin ne kadar yüzdesi var onu yazabiliriz diye tavsiyede bulunmuştu.
Sadece açıklamaya mı yazılıyor, daha resmi bir metodu mu var, bilmiyorum.
Eş, çocuk vb'nin payı çok düşük yazılarak sorun çözülebilir demişti.
gayrimenkul satışı yapıp para girişi olan hesapları takip ediyorlar
Vergi olayı yüzünden
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yahu arkadaşlar, parayı bulduk şimdi de nasıl transfer yapılacağınamı kafa yoruyoruz. Kimse hesap soramaz. Bu kadar net ve kesin bilgi . İzahı çok uzun ama sadece size soran yetkiliye '' bak kardeş benim işim parayla oynamak, şu, şu bankalardaki işlemlerime bakınız, para tahtaravelli gibi zaman zaman ağırlığını değiştirsede sonuçta kaçak yok .'' dediğinizde iş biter. Sizle çok samimi olmaya çalışan memurlara kesinlikle güvenmeyiniz. '' Abi samimi olarak anlat , ben sana yardımcı olurum, az bir ceza ile kurtulursun '' muhabbetine girenler olacaktır.
Neyse , şu benim burgan gülen hesap için birileri bir şeyler yazsın lütfen.
şimdi boşverin ivazlıyı ivazsızı..
gösterge 14.10 oldu.. dolar 4 euro 5 oldu sayılır.. bir sonraki ppk 25 nisanda..
arada glp yi arttırırlarmı yoksa saldım çayıra diyerek bırakırlarmı..
bence ne mevduat, ne bono, ne dolar, ne euro...
çiftlikçi tosun gibi hem inekleri sağmayı bileceksiniz, hem de civcivleri yemlemeyi...
Yer İmleri