-
Kagýt lanetlenmiþ, olduðunu ispat etti. Ford araba uretiyor. Bu bisiklet üretiyor. Cok açik ve net. Lanetli kaðýt.
-
TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý
Al sat yapýp zengin olmak isteyenleri spekülatif kaðýtlara yatýrým yapmak isteyenleri Tofaþ’a bekliyoruz . Dün eve giderken yolda bir tane doblo gördüm , içimden bu aracý bizim þirket satýyor dedim . Herhalde bir yatýrýmcý gibi hissetmeye baþladýðýmý düþünüyorum . Ama ne güldüm öyle düþününce varya [emoji1][emoji1][emoji1]
Kaðýt uzun vadeli haftalýk trendin en alt bandýna çok yakýn hem TL bazlý hem USD bazlý grafikte bir süre yatay seyir sonrasý yükseliþ baþlayacaktýr sabýr . Tüpraþ’ta böyle haftalarca süründü 117.50 den almaya baþladým . 110 lara kadar topladým . Kocaoðlan çok þükür gidiyor þimdi yukarýlara doðru . Sadece zaman Lazým ve hedeflenen fiyat geldiðinde satmasýný bilmek lazým arkadaþlar . Kaðýtla evlenmeyin kimse dipten alamaz ve tavandan satamaz bunu unutmayýn bi yerden gireceksiniz . Bi yerden çýkacaksýnýz . Nasibim bu kadarmýþ diyeceksin .
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
-
-
-
-
Çok Teþekkürler sayýn soruzbah...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
-
osd verilerine göre ford un 2 aylýk üretimi ve ihracatý tofaþa göre çok iyi ocak ayýnda 15 gün tofaþ üretim yapmamýþtý inþallah yetiþir nerdeyse 2 katladý
-
Sn SORUZBAH'ýn yayýnladýðý verilere göre,
Doyçe satmýþ 3 milyon lot son 1 haftada.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri