Sayfa 20/117 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
Arama sonucu : 935 madde; 153 - 160 arası.

Konu: SEKFK - Şeker Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by serik Yazıyı Oku
    Bugün 1,67-1,72 aralığında gider gelir diye düşünüyorum
    hergün 2-3 kademe aşağı

2. kağıdı baskı altına alacağız diye içine ediyolar

3. sen sürprizleri seversin
    Bu sayfada yer alan yorumlarım kendi kişisel görüşlerimdir. Yazılanlardan alış satıştan hisselerin düşüp çıkmasından sorumlu değilim.YTD

4. nefesi yetmedi yine 1,83 e kadar çık 1,73 e geri

15 gündür asansör gibi , hep yukarları gördükçe satış yiyor sonsa cumburlop düşüyor

5. bugün de aynı hareketi bekliyorum
    Bu sayfada yer alan yorumlarım kendi kişisel görüşlerimdir. Yazılanlardan alış satıştan hisselerin düşüp çıkmasından sorumlu değilim.YTD

6. Yavaş yavaş aşağı vereck gibi gözüküyor. gel gel yapıyor ky getirmek için yükseltiyor sonra balık avlayınca aşağı basıyor.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değil ama bunun bundan daha yükseğe çıkacağı yok aksine yavaş yavaş düşecek gibi duruyor.Ben ayrılıyorum başka kağıtları kaçırıyorum bunun yüzündenKalanlara sağlıcakla.Sadece şahsi görüşüm.kesinlilkle kimse etki altında kalmasın.Borsadan da çok fazla anlamam...

7.  Alıntı Originally Posted by elez Yazıyı Oku
    Yavaş yavaş aşağı vereck gibi gözüküyor. gel gel yapıyor ky getirmek için yükseltiyor sonra balık avlayınca aşağı basıyor.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değil ama bunun bundan daha yükseğe çıkacağı yok aksine yavaş yavaş düşecek gibi duruyor.Ben ayrılıyorum başka kağıtları kaçırıyorum bunun yüzündenKalanlara sağlıcakla.Sadece şahsi görüşüm.kesinlilkle kimse etki altında kalmasın.Borsadan da çok fazla anlamam...
    sırf bu yüzden 1 lot satış yaptım (:

8. bulaştık saçma sapan bir kağıda

Sayfa 20/117 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •