Sayfa 356/1023 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Kaldıki eğer bireysel DÖVİZ tasarruflarında değer artış vergisi almayı düşünüyorlarsa bu tasarrufların YASTIK altına evrilmesi olur ki onun önüne geçmek içinde atılacak adımlar eş güdümlü yapılır. Aksini yapacak kadar salak olduklarını düşünmüyorsunuz her halde.

2.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    bu başlığa bakmak kimin aklına gelir
    ilginç..
    Tesadüfen gördüm ama diğer başlıklarda da belirtilmiş o nedenle başlığa takılmayalım , evet başlıkta bir garip millet acaip fantaziler kuruyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. 113 hisseye devre kesici uygulaması geldi
    http://www.borsagundem.com/haber/113...-geldi/1295678

yani devre kesici olmasa siz düşünün düşüşü
    taş dolu çuval gibi olacakmış.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kaldıki eğer bireysel DÖVİZ tasarruflarında değer artış vergisi almayı düşünüyorlarsa bu tasarrufların YASTIK altına evrilmesi olur ki onun önüne geçmek iç.nde atılacak adımlar eş güdümlü yapılır. Aksini yapacak kadar salak olduklarını düşünmüyorsunuz her halde.
    İran'daki uygulamada bankadan nakit döviz çekenler belirlenmiş ve hepsine tebligat gönderilmiş. 10.000 Euro ve üzerindeki meblağları bankaya geri yatırmaları bildirilmiş. Yatırmayanlar için ayrı yaptırımlar uygulanıyormuş.

Sonuçta bankadan dövizi ne zaman çektiğiniz 10 yıl kayıt altında.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tesadüfen gördüm ama diğer başlıklarda da belirtilmiş o nedenle başlığa takılmayalım , evet başlıkta bir garip millet acaip fantaziler kuruyor.
    takılmak yok
    aslında ilginç yerine komik demeliydim

6. Değer düşüklüklerini de mahsup etme hakkı olacakmıymış ???
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sana sempatik görünmeyebilirim...

Hiç bir zaman böyle bir niyetim olmadı hayatımda.

Muhtar mı seçileceğim?

Buradan bu başlıkta yazdıklarına bakınca sen de pek sevimli bir tip değilsin laf aramızda...

Bir şey daha...

Daha önce dolarla, power'la ilgili yazdıklarında "bin" yerine "k" kullanmıştın.

Son bir şey....

Bu başlıkta yazılan her şeye dikkatliyimdir...

Epeydir işimiz bu.

Büyük lafları da bırak...

Sanal da büyük görünmenin yollarından biridir belki ama biz hep buradayız...
    yaşlanınca insanın çenesi düşüyor galiba... Sana acımaktan başka bir şey yapamam. Kusura bakma , bu da senin kaderin. Üzüntülerinle başbaşa bırakıyorum seni. Soyutlanmışlığın tadını çıkar.

Yap doları 10 kayme at bir sıfır 1 tl=1 dolar
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

Sayfa 356/1023 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •