Sayfa 19/1032 İlkİlk ... 9171819202129691195191019 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 145 - 152 arası.

Konu: HALK Cafe - I

@pilavli
    Guzel calisma. $2 dibini gorduk, ondan onceki $2.30'du. 2009'da ise $1.70. Lafin bittigi yerdir bence.

@civanmert
    12'sinde 14 milyon lot cikis oldu Citi/Deutsche'den (tahtada o kadar fazla yoktu islem). Bu ay boyunca duzenli olarak satista her gun yanliz tepedeki kurumlar ve bu 14 milyon da piyasaya yedirilmis gorunuyor. Bilgilerimde eksiklik var, onlari tamamlayip tahtadaki islemlerle control etmek gerekli dedigin gibi. Su ceza olumlu/olumsuz cozulene kadar, yapilacaklarin hepsi hikaye maalesef. Fiyat hareketleri bize bunun ne zaman cozulecegini gosterecek. 3-5 tane fos atak aylardir oldugu gibi, ama bir tanesi gercek olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Reza ile aynı hücrede olsa birbirlerini teselli ederlerdi... nasip kısmet.
    Bizim Hakan Atillayi takip etmemiz gibi mahkemeyi takip ediyorlar :

VAy be . Ne onemli adammis

Duruşma devam ederken, davayı takip etmek için İzmir’e gelen ABD’li senatör Tom Tillis ile Uluslararası İnanç Özgürlüğünden Sorumlu ABD’li Büyükelçi Sam Brawnback, salondan çıktı. Dışarıda basın mensuplarına açıklama yapan Büyükelçi Brawnback, “Bunun bir siyasi dava olduğunu düşünmüyoruz. Bu, bir din özgürlüğü davası. Türkiye’nin tarihinde de din özgürlüğü önemli yer kaplıyor. Brunson’un suçsuz olduğunu düşünüyoruz. Bir an önce serbest bırakılacağına inanıyoruz. Ankara’ya Türk yetkililerle görüşme yapmak üzere gidiyorum. Bütün Amerika, bu davaya kilitlendi. Başkan, Başkan Yardımcısı, Amerika halkı. Herkesin dikkati bu davada†dedi. Senatör Tillis ise yabancı gazetecinin Menbiç konusu ile bu dava arasında anlaşma olup, olmadığı sorusuna, anlaşma olmadığı yönünde yanıt verdi.

3. Duhul: Feb 2004

4.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    vaybe IRACSIBLE bile geri geldi. Eskiler hatirlar )

Mahkeme ile cok bilgi yok ama Adami hucrede tutuyorlarmis. Adam ikinci durusmaya aglayarak cikmis
    Yaw ben hep burdaydim da attilar forumdan biliyon mu bayaa misafir modunda izledim )

Alıntı Originally Posted by IraS_Kicks_Arse Yazıyı Oku
    Yaw ben hep burdaydim da attilar forumdan biliyon mu bayaa misafir modunda izledim )
    irasikibele hoş gelmiş ... bu nick eskisinden de iyi
    yav benide iki kere attılardı yeni foruma geçince, gunahsızken. sonra gene geldik
    asıl şimdi atılmalıyım da
    demekki genelde atılma. start anında oluyo

6. Evet beyler saka bi yana pastor mastor papaz lot mot hikaye.. Tek mevzu OFAC pazarliklari.. Henuz pazarliklar ne asamada (ya da pazarliklar var mi bilmiyoruz) ama benim tek onemsedigim sey gecenlerde Mehmet Simsek’in Amerikayla sorunlarimizi cozmeye cok yaklastik demesi oldu... ben bundan 250-300 milyon dolar bi ceza gelecek mesaji cikariyorum..

Onun disinda hakreketler tamamen KY opucu hareketler - tek olumlu gelisme diyelim Himmet Karadag denen vasifsiz basiretsiz adama Mehmet Kutman akil vermis de odunc alinmayla yapilan aciga satislara duzenleme gelecekmis.. hos bu kafayla o da 6 ay surer ya neyse...

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    irasikibele hoş gelmiş ... bu nick eskisinden de iyi
    yav benide iki kere attılardı yeni foruma geçince, gunahsızken. sonra gene geldik
    asıl şimdi atılmalıyım da
    demekki genelde atılma. start anında oluyo
    Yok yaa beni bildigin attilar uyelikten dusurduler

Sayfa 19/1032 İlkİlk ... 9171819202129691195191019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •