Sayfa 982/1366 İlkİlk ... 48288293297298098198298398499210321082 ... SonSon
Arama sonucu : 10925 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by MIHNANA Yazıyı Oku
    Sn. Dayı bu arada yeni dişlerinizi güle güle kullanın.
    PROF.DT.MIHNANA, (DT-DİŞ TABİBİ) Ülkemizin önde gelen hekimlerinden, iyi diş çeker, acıtmaz, eli hafiftir, her türlü kaplama da yapıyor...Son zamanlarda bedava kampanyalar düzenliyor, yararlanmak lazım...

NOT: Tanıdıklarına kontenjan açmıyor, yararlandırmıyor, ihtiyaç sahiplerine öncelik tanıyor...

Alıntı Originally Posted by MIHNANA Yazıyı Oku
    Doğan ne yapmak nereye varmak istemektedir. Koza'yı falan mı almayı amaçlıyor yoksa.
    kozaa'yı doğan'a vermezler, çünkü ne yaptıysa yandaş kadrosuna girmeyi başaramadı.

kozalaklar yandaşlardan başkasına gidecekse, yabancıya servis edilebilir diye düşünüyorum.

doğan, olası kötü senaryolu geleceğe hazırlık kapsamında (çünkü boyu artık uzayamıyor, kemik gelişimini tamamlamış sankim, başının bu noktadan sonra göğe ereceği yok hususlarından hareketle) likit kalmayı, mümkün olursa da sermayeyi kendisini rahat hissettiği yerlerde/ülkelerde değerlendirmeyi düşünebilir kanaatindeyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Doğan holding; Siyaset tokadını yemeseydi koç ve sabancı grubundan sonra ülkenin üçüncü büyük ailesi olacaktı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    I Love BİST Game
    Gönderi
    684
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    PROF.DT.MIHNANA, (DİŞ TABİBİ) Ülkemizin önde gelen hekimlerinden, iyi diş çeker, acıtmaz, eli hafiftir, kaplama da yapıyor...Son zamanlarda bedava kampanyalar düzenliyor, yararlanmak lazım...
    Estağfurullah ben bu alanda yeni sayılırım.

apache64d, MedviG ve CÜNEYT gibi üstadlarımız başta olmak üzere; birde bunların haricinde Ayhan başkan, cefaks ve hakanşahin gibi ismini yazamadığım o kadar çok isimsiz kahraman/üstad varki.
    Benim dişçiliğim onların dişçiliğinin yanında merdiven altında paslı pense ile diş çenen DT'ler gibi kalıyor.

Eee bu başlığa yazmanın, burada yarışmanın, burayı takip etmenin ve okumanın bir farkı olsun değil mi ?
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.

5. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

6. Kapanışta borsada yukarı bir tepki bekliyorum. Bugünkü analizim budur [emoji4]

Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Kapanışta borsada yukarı bir tepki bekliyorum. Bugünkü analizim budur [emoji4]
    bende aşağı buda benim analiz
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bende aşağı buda benim analiz
    Hadi bakalim [emoji2]

Sayfa 982/1366 İlkİlk ... 48288293297298098198298398499210321082 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz