Sayfa 517/637 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. ''Rüçhan hakkını satacaksan ; bu şirkete neden ortak oldun ? '' sorusunu sorarlar.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ''Rüçhan hakkını satacaksan ; bu şirkete neden ortak oldun ? '' sorusunu sorarlar.
    bedelli için param yok dersin.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    bedelli için param yok dersin.
    4 tl lik kağıdı 1 tl den alma hakkını kaybedersin !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    dudu bey siz biraz açın.
    ben de mal yok şu an ama hisseyi beğeniyorum.
    selamlar.
    Benim bekledigimden iyi geldi.
    Ama bu borc servisinden sonra ne zaman dagitilabilir karlar kalmaya baslar
    kestiremiyorum.
    Bundan sonraki ceyrek buyuk ihtimal cok daha iyi gelecek sahadan aldigim bilgilere istinaden.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Planladigim miktarin 2/5 ini aldim kenara koydum.
    3/5 ini ise zamana yayilmis olarak 2 senede tamamlamayi umuyorum.
    Syg ,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Cezayir'de çalıştığım şantiyeye Brisa-Lassa satış temsilcisi gelmiş, sabah kahvaltıda karşılaştık görevini söyleyince sordum hemen, yeni fabrika çalışmaya başladı mı, işler nasıl vs. Sonra dayanamadım sordum, Brisa aldık bekliyoruz nasıl bekliyorsunuz gelecek performansı?

Önce kısa vadeli işlem yapan bir borsacı olduğumu sandı, biraz yüzü düştü işler bu sene sıkıntılı olacak, çok borç var dedi. Bende uzun vadeciyim, 1-2 sene içinde bir beklentim yok deyince rahatladı, gelecekten çok ümitli. Söylediğine göre yeni fabrika ihraç amaçlı, yoksa o kadar lastiği satacak bir iç pazar yok, satsa bile çok fiyat kırıp pazar kapması gerekir ki o da çok anlamsız ve karsız bir iş olur.

Yeni fabrikanın ana ihraç hedefi Asya, Avrupa ve Afrika olsa da Güney Amerika'ya bile satmak istiyorlar, zaman gösterecek dedi. Yine kendi ifadesine göre Lassa markalı lastikleri kendisi istediği gibi ihraç edebilirken, Bridgestone markalı lastikleri (oranını bilmiyorum) Bridgestone'a belli bir birim fiyat karşılığı veriyor, kime nerde kaça satacağı Bridgestone'un bileceği işmiş.

Ayrıca Bridgestone'un 62 fabrikası var, başkası ile ortaklı tamamen kendine ait olmayan tek fabrikası Brisa çatısı altında olanlar imiş.

7.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Ortalamanın ustu kazanıyoruz diyelim ve min aylık asgari ucret kadar borsaya girersek Ancak bu sekilde mantıklı olabilir.yani ayda 1.650 tl hisseye girecegiz. mevcut yapı nedeni ile (altın hisse) Ve tl nin deval riskine karsı bu kucuk biriktirme işinin sadece avrupa ve abd borsalarında calışacagını dusunuyorum ki zaten ordada insanlar bu sekilde yatırım yapıyor. Oteki turlu bu piyasa kurt kuzu daha fazlası olmaktan oteye gidemiyor.
    Yatırım tavsiyesi degildir.
    ben hala mesafeliyim. bu kucuk kucuk alma işi biraz kucuk kucuk yedirme projesi gibi geldi.

8. Bugün de portföye iki yeni kağıt için alımlara başladım...doas x tl lik, jantsa x tl lik...toplam 100x planladigim portfoyde 24x tl lik alım yapmış oldum.

Portföyde gelecek vaadeden poltk yanında jantsa yı da küçük hisse olarak eklemiş oldum.

Not: endeks %0,7 eksiyi görürken biraz panik satış var..şahsen panik satış sırasında panik alıma karşıyım...sakin sakin alıyoruz..u-100 de seçime kadar 99,xxx beklentim devam ediyor.

Portföy koruma hedge pozisyonum sayedinde sakin kalabiliyorum sanırım😊 koruma pozisyonumu 99-102 araligna girildiğinde kapamayı düşünüyorum.

Sayfa 517/637 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •