Mohikan hocam KOZAL sayimi icin tskler...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikan hocam KOZAL sayimi icin tskler...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son mohikan sallamasyon herif seni ayen hani son dibi yapmisti batirdin herkesi neymis son dibmis hergu ayen cakio bidahkine kimsenin vebalini alma oyle sayimla diple olmuyomus bu isler...
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben adamim mohikan adamlik muhabettine gerek yok ben senin adamligini sogulamadim sende sorgulayamazsin!!! Ayrica senin hatani soyluyorum alinacak bisey yok batirdin milleti dogrumy??? Dogru.... Sen bunun hesabini ver adamligimdan bahsetmeden once!!!
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tanımadığın birine '' herif '' diyemezsin. Bunu dersen cevabını alırsın.
Hesap meselesine gelince zirveye yakın yerlerden almış gibi görünüyorsun.
Kuyruk acını benden çıkaramazsın.
Herkesin istediğini elimizden geldiğince saymamıza rağmen;bu topikte hissesi düşüp de bana saydıracak olan, sattıktan sonra hissesi yükselip de hakaret edecek olanlar, %100 nokta atışı zirve ve dip tutturmamı bekleyip tutmayınca saldıranlar varsa Sktirsin gitsin başkalarından analiz istesin.
Ayen bu topikte 4 ay önce sayfa 95'te sayılmış.
5 liradan alıp 15 liradan satsaydın kazanacaktın. O zaman buraya gelip böyle ağlamayacaktın?
Bak 4 ay önce bunu demişiz.
1 ay önce de bunu...![]()
2 hafta önce de bunu...
1 dip daha düştüyse düştü ne yapayım yani.
Bak aşağıya koymuşum, 3.56 rakamı var.
Oraya kadar düşebilir, tamam mı canım...
Hadi şimdi başka kapıya...
DUHUL : 1999
ustad martı gayrımenkul 1.40 lardayken 0.80 dusebılır ama sayım bozulmaz demıstınız..bugun 0.78 yenı bır sayım gerekırmı yoksa eskı sayım gecerlımı teşekkürler... ayrıca duzeltmesı derın olur 1.30 kırılırsa 0.80 gorebılır demıstın uyarın ıcınde ayrı bır teşekkür ederım...
Son düzenleme : mavıbeyez; 08-05-2018 saat: 17:27.
Yer İmleri