Sayfa 396/1006 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    bu sabah yazdım burgandan 17 aldım 32 gün aşagı baglamayın yoldaşlarım
    Yeni müşterimi, temditmi yoksa 1 gün valörlümü?

Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    hesap işletim ve eft masrafları ne durumda burgan da?
    3 ay boyunca yok, 3 aydan sonra genel müdürlük onayı alıp, almamaya devam ediyorlar.

aradım 17 oranımız yok 16,75 veririm dedi....

200k yeni müşteri
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

3. Akbank 14.90 yapmış hoşgeldini dün 14.15 idi

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Akbank 14.90 yapmış hoşgeldini dün 14.15 idi
    Sayın bahri allah aşkına yapmayın hem eldeki Doları satıyorsunuz hem %14.90 akbank faiz verdi diyorsunuz. Cidden üzülüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    0,98 konut kredisi çekip vadeli yapsak kazanırız. nasıl kurgulamak gerek bu işi?
    ben 2000000 luk konut alıyorum 2 adet 1000000 tl lik, kira çarpanı da 200, deprem yönetmeliğine uygun merkezi bir yerde. 500 + 500 2 farklı devlet bankasından kredi aldım kendim de 1000000 tamamladım böylece sizin dediğinizi yaptım, aynı devlet bankalarında daha yüksek meblağlarda mevduatım da var ve aradaki farktan kazanıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın bahri allah aşkına yapmayın hem eldeki Doları satıyorsunuz hem %14.90 akbank faiz verdi diyorsunuz. Cidden üzülüyorum.
    vadem pazartesi bu orana bağlamam 15.50 alamazsam going to

7.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    MB fonlaması genel kredi hacmine göre , DİBS tutarlarına göre kısaca faizle ilgili enstrümanlarda oldukça düşük seviyelerde. Bu yüzden para politikasının faizleri etkileme gücü gittikçe azaldı. Yöneticiler bu konularda zır cahil veya dalkavuk ve buda güveni kaybettirdi. Bankalara bak lütfen artış yapıyorlar 1 puan . Gün gelecek tasarruf açığı dolayısıyla bankalar MBnın 4-5 puan üstünde faiz verecek.
    Tcmb GLP kanalını kapatmadan veya eski ceza kanalı formuna büründürmeden bu söylediğinizin gerçekleşmesi çok zor. Zira GLP adı altında (bu kanal iflastan kurtarma kanalı olduğu için) bankalar verdikleri tahvil teminatı karşılığında sınırsız para alabiliyorlar.

Oysa ki sadeleşme gerçekleşirse tcmb sadece 1 haftalık repo'dan para verecek ve GLP'ye kalanlar cezalı ve çok yüksek faizli bir kanalı kullanacak.

O nedenle piyasa 7 Haziran için sadeleşmeyi şart koşuyor. Yoksa para politikası bir nevi hülle etkisi yaratıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    vadem pazartesi bu orana bağlamam 15.50 alamazsam going to
    Bahri 15.50 dahi bence az, finans'ta pazartesi %16 ve üstünü bence zorlayabilirsin. Bulunduğun bankaya göre de büyüklük olarak çok farklı değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 396/1006 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •