Sayfa 27/946 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 209 - 216 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. mevcut Piyasa Değeri(TL)240.000.000

satacağını açıkladığı 65 villanın satışından beklenen (alt limitten satılsa euro 5,00' dan) 450.000.000 TL

vijdansız patron

2.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku

Bu uygulamanın ismi nedir bilen varmı

3.  Alıntı Originally Posted by Onlyyou Yazıyı Oku
    Bu uygulamanın ismi nedir bilen varmı
    Matrix,forex.. Google dan aratıp bulabilirsin.ücretli

M5 Note cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Beyler gün sonu pastayı verebilecek varmi..

5. TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR*ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı* 237750 ticaret*sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ Başkanlığında*toplandı.
    Vaki müraacatı ile yönetim kurulu üyeliğinden*istifasını talep eden şirketimizin Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan İbrahim*Taygun ERTEM (Aynı Zamanda Denetimden Sorumlu Komite Üyesi, Kurumsal Yönetim*Komitesi Üyesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi)'in istifasının kabul*edilmesine,
    Görevinden ayrılan İbrahim Taygun ERTEM'in yerine*Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında*onaylanmak üzere Sn. Seyfettin ÇİLESİZ (Yargıtay Onursal Üyesi)'in*Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi (Aynı Zamanda Denetimden Sorumlu Komite Üyesi,*Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi) olarak*seçilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Aracı kurum dağılımını paylaşabilir misiniz?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Teşekkürler.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 27/946 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •