Originally Posted by
Kornbluth
Bende Bayramda boş durmayayım dedim ve bir roman aldım okuyorum ismi de Benim hüzünlü ******larım.Yazarı GABRIEL GARCİA MARQEZ.Adam büyülü gerçeklik akımının en önemli yazarıymış.Herkes kabahatini bilir.
şimdi sende para var ya senin yapındaki kişiler şımarık olur. bak bu hakaret falan değil sadecee sana ne olduğunu göstermek için. şımarık olur çünkü her zaman tuzu kurudur limiti toleransı eşiği büyüktür ve büyük ihtimalle babanda böyledir. değilsede yinede onunda tuzu kurumuştur. ve bu narsizm şımarıklık seni şımattığından iki düşündüğünde sözlerini haşa ayet sanırsın-ız. e tabi aslında çoğu kişi senin gibi olmak ister aslında. yerim erdemini falan hayattan haz almak ve neşe ile eyaşamak varken diye bu şımarıklık yolunu seçer.
kısacası seni böyle konuşturan fazla paran ve onun vermiş olduğu şımarıklıkla narsist edebiyatı yapman.yani bu yazdığımın özeti; narsist -yazarsın.
hiç; şöyle düşünüyorum, -siz- haklısınız gibi ötekini önemseyen kaç tane kelimen var? ha ? yok değilmi olamaz çünkü senin gibiler durumu gereği hep haklı ve bilendir. şimdi senin bu yazdıklarını biz bilmiyormuyuz? hep ders verirsin değilmi? öyle yapmıyormusun?
benimde tanıdığım baya zengin bir abim vardı. ama o senin gibi şımarık edebiyatı yapmaz tam olarak gerçeği söylerdi.
bir gün şöyle dedi bana; sende 15 bin varsa ve %50 kaybedersen yaşamını idame ettirebilmek için mike mike satarsın. ama benim için öyle bir zorunluluk yokki, ben sırf zevkine 30 bin riske ederim %50 kaybetsem bile bekleme gücüm var. beklerim satmam yine zararımı çıkartırım diyordu. onun için kendi kendine yapma
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri