Sayfa 822/1027 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    kardeş sen ittifak olayını bir incele istersen . iyi parti, saadet ve mhp için baraj sınırı yok.
    Doğru hdp için vardı haklısınız. O zaman kaymışken oylar tam kaysın inceye.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu manzaraya göre ince 1. turda almalı ama gel gör ki biz hala 2. Turda acaba ince alır mı hesabı yapıyoruz. Çünkü sisteme güvenimiz kalmamış. Şimdi bizde mi kabahat yoksa bize bu güvensizliği verenlerde mi bilemedim.

Aday olduğundan beri ince diyorum ama yinede vatan İçin hangisi hayırlı olacaksa o olsun diyorum.
    Sayın Maharaj

Bir gün herkes eğitimli olacak ve zübüklere prim vermeyecek.
    Müslüman görünüp, yalan broşürler dağıtanlara prim vermeyecek.
    Kim gelirse gelsin acil bir eğitim seferberliği yapacak. Aynen 1930'larda olduğu gibi.

Sabah, 1984 romanından bahsetmiştim. Şu anki ortam, o romandaki gibi olabilir ama bir gün dağılacak.
    Buna inanıyorum.

3. İzmut dostum inan şu olsun bu olsunu geçtim memlekete biraz demokrasi, huzur, adalet, eğitim ve birlik kim getirecekse o gelsin. İnce bunları getirebilir mi getiremez belki ama denenmeli. Siyasetle hiç ilgim yoktu benim gibi adam bile siyaset konuşur olduysa şu memlekette işin mokunu iyice çıkardılar demektir.

4.  Alıntı Originally Posted by hamitmeciray Yazıyı Oku
    http://dijitalsandik.com/home/oy_kullan

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hileli hocam,daha evvel denedik,kendi istediği aday dışında oy kullananları,mükerrer oy diye reddediyor..

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hileli hocam,daha evvel denedik,kendi istediği aday dışında oy kullananları,mükerrer oy diye reddediyor..
    profiline bakın bütün gönderilerinde bu hileli anketi her konuya yüklemiş. bilinçli yapıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Rabobank Piotr Matys: Erdoğan ve Cumhur ittifakı seçilirse dolar 5TL'nin üzerini görebilir.
    tsunaminin başlangıcı, denizin geri çekilmesinden anlaşılır. dolardaki geri çekilmenin nedeni de bu olsa gerek. önce doları düşürecekler, sonra dolara abanıp malı götürecekler...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    profiline bakın bütün gönderilerinde bu hileli anketi her konuya yüklemiş. bilinçli yapıyor.
    Kimin yolladığına dikkat etmedim,ama başka bir başlıkta da adres vardı denedik ve bu sonuca ulaştık,artık her şey olabilir...

8. Yıllık eflasyon %12 imiş peeh.
    Aşağıda ki tabloya bakar mısnız.

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...geldi-2480761/

Sayfa 822/1027 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •