Sayfa 167/1223 İlkİlk ... 671171571651661671681691772172676671167 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Hayır fetoden bahsetmiyor hocam. Sivil örümceğin ağında kitabı kendi alanında bir basyapittir. Necip Hablemitoglunun Köstebek kitabı daha çok fetoden bahsediyor ama bu kitapta büyük devletlerin s.t.k.lar aracılığıyla ülkenin altını nasıl oydugunun ispati. Hacimli bir kitap ve yok yok içinde. Karşı Devrim ise Türkiye'nin Ataturkten sonraki dönemi kapsayan bilinmeyen yazılmayan karanlık anlaşmalar ve olaylarla dolu tarihi. Oltadaki Balık Türkiye kitabı da aynı paralelde ancak birbirinden bağımsız ve farklı bakış açılarıyla kaleme alınmış başucu kitapları bunlar.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umalımki bu kitaplar KIRAATHANE lerde bulunsun...Okey taşları, pişpirik kağıtları ve tavlalar yerine

Top kek yerken iyi gider yanında...

2.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    30-40 yıl önce fabrika yapamadı onlara kimse o ülkelere mecbur gittiler, gerçi yapsalardı şimdi özelleştirilirdi...o zaman az fabrika yapılmış ülkede istihdam yok naapsınlar oralara gittiler çalışmaya, şimdi niye Erdoğancılar? umut var yerli yapıcak herşeyi bir daha bizim gibi işsizlikten fabrikasızlıktan göçen olması n vatanında yaşasın insanlar diye düşünüyorlar, Türkiye büyüsün istiyorlar, özel müteşebbisle rekabet artsın her şey Türkiyede olsun istiyorlar, devletin bikaç kıytırık fabrikasında sadece bikaç vekil yakını işe girmesin herkez Türkiyede iş sahibi olsun istiyorlar, buda devlet eliyle mümkün değil sadece özel mütşşebbisin çoğalmasıyla, heryerde her tür sanayinin gelişmesi açılmasıyla mümkün...
    Yahu bu adam o kadar bilgisiz ki, her seferinde cevap vermiyeyim diyorum sonra başka insanlar okuyor burayı, belki etkilenirler bu adamın yazdığından diyorum sonra cevap yazıyorum. Sırf o yüzden engellemiyorum bu insanı.

Tane tane yazayım,
    1923 'den sonra Devletin işletmesinde 36 kurum varken, 1930 yılında bu oran 111 'e çıktı.

Ağır sanayii üretimi %160 arttı.

Fişek fabrikaları, demir çelik fabrikaları, Tersaneler, şişe ve cam fabrikaları, iplik, kağıt, kömür, kükürt, barut ve tüfek, uçak fabrikası, sigara, klor, çimento,vs vs . say say bitmez, 100 lerce fabrika kuruldu. Kurum ve kuruluşları saymıyorum. O kadarını git sen bul..

İşsizlik %2.75

Bak bu fabrikalar ne kadar istihdam yaratmış ki, işsizlik %2,75. Bugün avrupa ve abd bu rakamları göremiyorken, biz bu rakamları BÜYÜK BUHRAN 'da gördük.

%4 ün üzerine hiç çıkmadı işsizlik. Taa ki siyasete islam karıştırılına kadar. Menderes zamanında tarihinde ilk %5 lerin üzerine çıktı işsizlik. Ve 70 li yıllarda ilk defa çift hanelere gitti.

Yediniz bitirdiniz ülke hala bu fabrikalar sayesinde ayakta duruyor. 1950 yılına kadar herkes Türkiye'ye kaçma planı içerisindeydi. Ne zaman sizin sağ görüşlüler geldi, işte o zaman işler değişti, işçi göçü verdik.

3. Kremlin: Putin-trump zirvesi 16 temmuz'da helsinki'de yapılacak

4. Doğu Almanya, 2. dünya savaşından Sovyet kontrolü altındaki bölgede kurulmuş bir sosyalist Cumhuriyetti,

Ne oldu? sol anlayışta devletçilik sosyalizm battı 89 da duvar yıkıldı sol ve soyalizm devletçilk anlayışıda dünyada yıkıldı gitti...

Doğu alman vatandaşları berlin duvarından atlayarak batıya kaçıyordu, yani gericilikten kaçmayı başaranlar hayata yeniden başlangıç yapmak için duvarı aşmaya çalışıyordu, netekim aşamayanları sosyalist zihniyet vur emriyle hemen oracıkta öldürüyordu vatandaşını.

Bunları yazınca sosyalistlerin gerçek yüzünü yüzlerine vurunca utanmadan sıkılmadan tartışmaya girerler birde, soyalist ve solcunun olduğu yere oy veren bu örnekleri göremeyenlerdir, dünyada en iyi uyguladıkları yerlerde bile kaybettiler, kaybetmeyede mahkumlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bulunacağını sanmıyorum...hayır vatandaş olarak gidip ben hediye edeyim desem sanırım o seçim sonrası videolarda izlediğimiz sevinç gösterilerini havaya şarjör boşaltarak gösteren keleşli ekip beni kadıköye kadar kovalar

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Umalımki bu kitaplar KIRAATHANE lerde bulunsun...Okey taşları, pişpirik kağıtları ve tavlalar yerine

Top kek yerken iyi gider yanında...

Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Yahu bu adam o kadar bilgisiz ki, her seferinde cevap vermiyeyim diyorum sonra başka insanlar okuyor burayı, belki etkilenirler bu adamın yazdığından diyorum sonra cevap yazıyorum. Sırf o yüzden engellemiyorum bu insanı.

Tane tane yazayım,
    1923 'den sonra Devletin işletmesinde 36 kurum varken, 1930 yılında bu oran 111 'e çıktı.

Ağır sanayii üretimi %160 arttı.

Fişek fabrikaları, demir çelik fabrikaları, Tersaneler, şişe ve cam fabrikaları, iplik, kağıt, kömür, kükürt, barut ve tüfek, uçak fabrikası, sigara, klor, çimento,vs vs . say say bitmez, 100 lerce fabrika kuruldu. Kurum ve kuruluşları saymıyorum. O kadarını git sen bul..

İşsizlik %2.75

Bak bu fabrikalar ne kadar istihdam yaratmış ki, işsizlik %2,75. Bugün avrupa ve abd bu rakamları göremiyorken, biz bu rakamları BÜYÜK BUHRAN 'da gördük.

%4 ün üzerine hiç çıkmadı işsizlik. Taa ki siyasete islam karıştırılına kadar. Menderes zamanında tarihinde ilk %5 lerin üzerine çıktı işsizlik. Ve 70 li yıllarda ilk defa çift hanelere gitti.

Yediniz bitirdiniz ülke hala bu fabrikalar sayesinde ayakta duruyor. 1950 yılına kadar herkes Türkiye'ye kaçma planı içerisindeydi. Ne zaman sizin sağ görüşlüler geldi, işte o zaman işler değişti, işçi göçü verdik.
    Ben bu ülkenin hiç bir zaman sağ veya sol partiler tarafından yönetildiğini kabul etmiyorum.
    Her ay yapılan MGK toplantılarını biliyoruz burada alınan kararlar uygulanırdı.
    MGK kararları uygulanamaz hale geldiğinde muhtıra verilerek bu yeterli olmaz ise ihtilal yapılarak ülke yeniden dizayn edilirdi.

7.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Ben bu ülkenin hiç bir zaman sağ veya sol partiler tarafından yönetildiğini kabul etmiyorum.
    Her ay yapılan MGK toplantılarını biliyoruz burada alınan kararlar uygulanırdı.
    MGK kararları uygulanamaz hale geldiğinde ihtilal yapılarak ülke yeniden dizayn edilirdi.
    Rusya'dan kaçacam diye, NATO'ya sığınırsan ihtilal de yaparlar, darbede. Sağ zihniyette hep bir yere sığınma vardır, hazırcılık vardır. Temeli bu zaten işin.

8. Gelecek haftadan itibaren gerçekleşmeyen emirlerin silineceği ve iptal edilme süresine kadar değil de hemen seans sonu iptal olacağını söylüyorlardı bu sabah Bloomberg TV de...Umarım yanlış anlamamışımdır.

Buraya da yazalım...

Sayfa 167/1223 İlkİlk ... 671171571651661671681691772172676671167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •