Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Tavsiye için teşekkürler, okuyacağımdan emin olabilirsiniz.

Şunu söylüyeyim bu kitaplar FETÖ yapılanmasının 1950 yıllarında başladığını, NATO ile birlikte ülkenin iç dinamiklerinin ABD'ye teslim edilmesi vs. yazıyor ise ben bu tarz çok kitap okudum.

Ne zaman ki Türkiye asker ihraç etmeye başladı Amerika'ya, o zaman bağımsızlığını kaybetti. O süre zarfından sonra ajan oyunları başladı.
    Hayır fetoden bahsetmiyor hocam. Sivil örümceğin ağında kitabı kendi alanında bir basyapittir. Necip Hablemitoglunun Köstebek kitabı daha çok fetoden bahsediyor ama bu kitapta büyük devletlerin s.t.k.lar aracılığıyla ülkenin altını nasıl oydugunun ispati. Hacimli bir kitap ve yok yok içinde. Karşı Devrim ise Türkiye'nin Ataturkten sonraki dönemi kapsayan bilinmeyen yazılmayan karanlık anlaşmalar ve olaylarla dolu tarihi. Oltadaki Balık Türkiye kitabı da aynı paralelde ancak birbirinden bağımsız ve farklı bakış açılarıyla kaleme alınmış başucu kitapları bunlar.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Hayır fetoden bahsetmiyor hocam. Sivil örümceğin ağında kitabı kendi alanında bir basyapittir. Necip Hablemitoglunun Köstebek kitabı daha çok fetoden bahsediyor ama bu kitapta büyük devletlerin s.t.k.lar aracılığıyla ülkenin altını nasıl oydugunun ispati. Hacimli bir kitap ve yok yok içinde. Karşı Devrim ise Türkiye'nin Ataturkten sonraki dönemi kapsayan bilinmeyen yazılmayan karanlık anlaşmalar ve olaylarla dolu tarihi. Oltadaki Balık Türkiye kitabı da aynı paralelde ancak birbirinden bağımsız ve farklı bakış açılarıyla kaleme alınmış başucu kitapları bunlar.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umalımki bu kitaplar KIRAATHANE lerde bulunsun...Okey taşları, pişpirik kağıtları ve tavlalar yerine

Top kek yerken iyi gider yanında...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bulunacağını sanmıyorum...hayır vatandaş olarak gidip ben hediye edeyim desem sanırım o seçim sonrası videolarda izlediğimiz sevinç gösterilerini havaya şarjör boşaltarak gösteren keleşli ekip beni kadıköye kadar kovalar

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Umalımki bu kitaplar KIRAATHANE lerde bulunsun...Okey taşları, pişpirik kağıtları ve tavlalar yerine

Top kek yerken iyi gider yanında...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •