Sayfa 130/198 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon
Arama sonucu : 1579 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

1. Bu kagidin ilk acilis yukselis sonrasi dusucegini soylemistim.yaniltmadi bu kagitdan adam olmaz

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

1.52 -1.51 den biraz ky mal vermiş
    Daha çok vermesi için 1.34 kadar düşmesi gerekiyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by sat Yazıyı Oku
    Benim elimde şuan bu hisseden yok
    Bir zamanlar çok vardı
    10 yıldır takip ediyorum
    Bütün formlarda bu hissenin nasıl bir dandik bir firma olduğunu gerçek bilgilere dayanarak yazmaya çalışıyorum 10 yıldır kesintidiz olarak zarar ediyor sürekli sermayesinden tüketiyor
    Her iki yılda bir sermaye azaltıp eş zamanlı sermaye artırımı yapar
    Bu kadar süredir zarar eden bir şirket nasıl olurda batmaz anlamam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hepsi bilinçli yapıldı bence yoksa şirket emin olun çok sağlam sahipleri bilerek yapıyor.Batması konusunda size katılmıyorum koca Yaşar grubu sahibi batması imkansız.Yıllık 250 milyona yakın cirosu var.Hiise tamamen kendi kontrollerinde toplu.5 lirada yapabilirler 50 krş ta ama bu şirket asla batmaz.En güzeli yukardan vericeksin aşağıya gelince tekrar azar azar alıcaksın.şahsen ben 1.49 dan vermiştim ama namssuzlar çok düşürmüyolardaki geri alsın satan.Bakalım hayırlısı herkes için

6.  Alıntı Originally Posted by tirendaz Yazıyı Oku
    Hepsi bilinçli yapıldı bence yoksa şirket emin olun çok sağlam sahipleri bilerek yapıyor.Batması konusunda size katılmıyorum koca Yaşar grubu sahibi batması imkansız.Yıllık 250 milyona yakın cirosu var.Hiise tamamen kendi kontrollerinde toplu.5 lirada yapabilirler 50 krş ta ama bu şirket asla batmaz.En güzeli yukardan vericeksin aşağıya gelince tekrar azar azar alıcaksın.şahsen ben 1.49 dan vermiştim ama namssuzlar çok düşürmüyolardaki geri alsın satan.Bakalım hayırlısı herkes için
    Alakasiz hesap.zamaninda metronun sirketi batmaktan dondu birine satdi kurtardi simdiki adi metal yapi.koca banvitin istraki seker pilic batdi.yani o sekilde bakmayin.buyuk patron icin batmasi icap ediyorsa batirir.

7.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Alakasiz hesap.zamaninda metronun sirketi batmaktan dondu birine satdi kurtardi simdiki adi metal yapi.koca banvitin istraki seker pilic batdi.yani o sekilde bakmayin.buyuk patron icin batmasi icap ediyorsa batirir.

Seker piliç hiçbir zaman banvitin iştiraki olmadı kontrol edin bilgilerinizi bence syn suat

8.  Alıntı Originally Posted by tirendaz Yazıyı Oku
    Seker piliç hiçbir zaman banvitin iştiraki olmadı kontrol edin bilgilerinizi bence syn suat
    Ben istiraki diye biliyordum.yanliz dedigim gibi buyuk patronlara guvenmeyin

Sayfa 130/198 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •