Hakkini yemeyin turizm bakanı çok iyi...
Originally Posted by borsavizyon Bu olusumu siz desteklemistiniz secimde nolcak canim 3 5 kaybedersiniz alt tarafi.Yerli milli olun)) Her millet hakettigi sekilde yonetilir. Dayı benim pozisyonum short ama ? Artı gap mı gelir diyorsun
Originally Posted by Serkan23 Hakkini yemeyin turizm bakanı çok iyi... Bir şeyi değiştirmez. Bir yetkileri yok artık. Sadece sözde bakanlar. İmza yetkileri bile yok. Yukardan onay gelecek onlar uygulayacak. O yüzden fazla üstüne durulmadı kabinenin.
Troller yarin yine batacak yazik la bunlara
Originally Posted by Serkan23 Hakkini yemeyin turizm bakanı çok iyi... ets tur iyidir yav yıllardır tatillere onla giderim her otelde temsilcileri oluyor gelip yardımcı oluyorlar adamlar turizm işini biliyor
Originally Posted by Omaha Dolarcılar mutlu shortcular mutlu Reisciler mutlu muhalifi musmutlu bugünü tarihe yazın viop24 topiği için tarihi 1 gün biralar benden yarasin dayu
Hamdım Piştim Yandım
madem atış serbest 8 bin 10 binler havada uçuşuyor - gap için 25 bin bekliyen falan da var mı
Originally Posted by Serkan23 Hakkini yemeyin turizm bakanı çok iyi... Bankadan kredi çekilip turizm yatırımı yapılır. Net.
Forum Rules
Yer İmleri