Indkatör pozisyonlarından
doların gelecek hafta son bir çıkışı daha olacak.
Sonra düşecek anlıyorum.
Bistde gelecek hafta dibe vurur artık belkide.
Dolar son bir yeni tepemi yapar, ikili tepemi yapar
Görecez bakalım
Dolar sistemi yatayda yükseldi baya. Şuan herhangi bir öngörüm yok dolarda. Çok düşeceğini de yükseleceğini de söylemek zor. Endeks ise pzt bir aksilik olmazsa güzel yükselecek sanıyorum.
Pazartesi için krdmd beklentim 4.25 civarından ema144 değerine geri çekilip devam etmesi. O da aşağı yukarı 4.13-15 arasına denk gelecek.
Bu rally sonunda 5.57 rakamindan hızla 3.20-40 aralığına kadar düşüş bekleyecem.
Genel piyqsadaki volatilite şuan durmuş olsada sanırım artarak devam edecek. O günler yaklaştıkça durum daha da netlesmeye başlayacaktır. Şimdilik uzaktan gördüğüm bu.
Pardon bayım ilk paragraf kesinlikle yannı$ malesef, lütfen iyi inceleyin, yanıltmamalı kimseleri böylesi hassas mevzularda, net kemiksiz Clinton'cu idi hepi topu bunnarın..
Zati herdaim kandırıldım takılıyo mühim mesele bile değil o kısmı gari ama anti-TriumpH olaraktan ordan kelli tepe taklak ya bunnar, misal bknz. ayakbastı bile $eetmedi muhterem TriumpH bizim sözde mütevazinin tasarrufsuz sarayına ya da henüz topraklarımıza bile diyelim..
Yamuk az bile kalır ki yapar da daha yapacakta malum bizim bunnar anti cumhuriyet takıldıkları için az bile, yani bunlar daha iyi günleri saraycı güruhun.. Menüde daha neler vardır neler.. Ajandası gereği TC'nin daha fazla monar$i besleme dev$irmesi olu$una seyirci kalamaz Amerikan Cumhuriyetçileri, yoksa sıra onlara gelir aynen..
Son paragrafsa ise iyi espri katılıyorum )..
Yer İmleri