Sayfa 74/505 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 585 - 592 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Hocam ugramisken kfein yorumu yapıp oyle gitseydin��
    grafik alim icin uygun diyor...yazilim isi cazip is..sirketi tanimiyorum..

Red face

Alıntı Originally Posted by mescil Yazıyı Oku
    yanlış biliyorsunuz büyük ihtimalle satılan mal kfeinin hazır bekletilen payları.
    pay grup bilgileri satışa hazır bekletilen toplam pay tutarı (nominal tl) satış yapılan toplam tutar kalan pay tutarı
    c grubu, kfeın, trekfın00037 1.750.000 850.000 900.000
    ek açıklamalar
    kafein yazılım hizmetleri ticaret a.ş.'nin 10/11-05-2018 tarihinde 4,45 tl birim fiyat ile halka arz edilmek suretiyle artırılan 7.000.000 tl tutarlı sermayesini temsil eden payları, 16/05/2018 tarihinden itibaren bist ana pazar'ında a grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlamıştır. Halka arz edilen 7.000.000 tl nominal değerli payların % 25' ine tekabül eden 1.750.000 tl nominal değerli paylar sermaye piyasası kurulu' nun vıı-128.1 sayılı pay tebliğinin 9. Maddesi kapsamında satışa hazır hale getirilmiştir. Temmuz ayı içerisinde, satışa hazır hale getirilen paylardan satış gerçekleştirilmemiştir.
    Kamuoyunun bilgisine sunarız,

saygılarımızla,

dolayısıyla bu satıştan gelecek tutarın tamamı kfein'in özsermayesine eklenecek (yaklaşık 6 milyon tl), ödenmiş sermayesi de 19.750 olacak. Akşam açıklarlar herhalde.
    kıymetli arkadaşım inşallah siz haklı çıkarsınız.bende satan aracı kurum metro görünüyor 1.sırada.900000 lot kemiksiz.satış maliyeti 654
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

3.  Alıntı Originally Posted by piton123 Yazıyı Oku
    kıymetli arkadaşım inşallah siz haklı çıkarsınız.bende satan aracı kurum metro görünüyor 1.sırada.900000 lot kemiksiz.satış maliyeti 654
    derinlik ve takası şuanda göremiyorum. ama galip tukaşda aracı kurum olarak yatırım finansman, tacirler ve piramiti kullandı. metroyu adı için kullanmıştı. tüm malı yatırım ve tacirlerden boşalttı. 900 binin nereye gittiğini görebiliyorsanız yazın lütfen merak ettim.

Bu metro üzerinde satılan mal kfein'ın arzdan kalan paylarıdır.Şükür bitti.Satışında bir kısmını ıs yatırım ve Teb karşıladı.Bu şatışa rağmen hissenin bu seviyede bugün işlem görmesi çok iyi.

5.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    Bu metro üzerinde satılan mal kfein'ın arzdan kalan paylarıdır.Şükür bitti.Satışında bir kısmını ıs yatırım ve Teb karşıladı.Bu şatışa rağmen hissenin bu seviyede bugün işlem görmesi çok iyi.
    teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Sabırsız Yazıyı Oku
    derinlik ve takası şuanda göremiyorum. ama galip tukaşda aracı kurum olarak yatırım finansman, tacirler ve piramiti kullandı. metroyu adı için kullanmıştı. tüm malı yatırım ve tacirlerden boşalttı. 900 binin nereye gittiğini görebiliyorsanız yazın lütfen merak ettim.
    iş yatırım 309.bin teb 131.bin,garanti 112 bin.Gedik 85.bin.qnb 83.bin ilk 5 alıcı
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

7. devletin yerli yazılım geliştirme projeleri kapsamında yazılım firmaları yükselişine endeksden bağımsız olarak devam eder. ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    6.54 ortalama ile galibin satıp çıkmış olması sevindirici...hep aynı evde galip ile yapmaktan çekiniyorum. ..Şimdi ise yatırımcılar daha da rahatlayacaklardir...bence bu rahatlama hissenin fiyatına da olumlu yansıyacaktır. ..demokrosun kılıcı gibi havada sallanan bu kılıç artık yok...

Bu 900 binlik satışa rağmen hisse çok iyi bir kapanış yaptı..normal şartlarda 6.80-90 aralığında bir kapanış bekliyordum..Ama bu ağır satış devreye girince ancak 6.72 den kapanış yapabildik. .bu satışa rağmen günü endeksin çok üzerinde yüzde 5 lik bir prim ile kapatmiş olmak çok sevindirici..

Sayfa 74/505 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •