1,98 F/K li, 0,32 PD/DD li Vakvakin yüzüne bakan yok! Sonra niye para kazanamiyoruz diyorlar? Al-Bekle iste, böyle firsatlar 10 yilda bir geliyor. Bu da kayitlara gecsin Vakbn=3,37
Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!
mb palacilik oynamaya devam ediyor..
6.59 gunlukte stop olunmasi gereken yerdi ve gunlukte 6.399 son destegk noktasi..
6.41 gibi bi yere temas edip tekrar yukari atmis kendini..13 eylule kadar mb faiz etkisinde bi sure daha geri cekilme beklenebilir..
6.16 aldiklarimi 6.66 kirilinca verdim +4.82 aldiklarim duruyor, verdiklerimin yerine tekrar koymaya basliyorum ; 6.47 den 1000 dolar aldim, 13 eylule kadar her 10 kademede ekleme yapmayi dusunuyorum, viop kesinlikle bulasmiyorum tum islemler spottandir..ytd
su anda portfoy/yatirim orani 2/5 , yuzde 40 oraninda (dolar yatirim araci olmasa da al sat biseyler getirir) geri kalan kismini ise geri cekilislerde ekleme yaparak tamamlayacagim..
5 ya da 6 agustos 1 yillik dolar hedefim 7.80 demistim; bu nokta hedef olmak uzere toplamaya devam..ytd
hedef guncellemesi zaman icinde yapilacaktir, example:
7 eylul 2019 dolar tahminim , aktif 6.50 ; yillik enf yuzde 20 (tuik) 1.30 yapar; 6.50 + 1.30 ---->7.80
enfl yuzde 30 dersen (bu kabul edilebilir) 6.50 + 1.95 enf farki ; 8.50
bu sekilde bi guncelleme yapabiliriz yani..
kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Doları bu grafikle izliyorum. Bir taraf kırılmadan kıpraşmam.
![]()
2 gündür 10 yıllık gevşiyor olumlu,yabancı alışı var mı acaba????????
Yer İmleri