Sayfa 117/506 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 929 - 936 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Grafiği bugün tamamladı.bu hafta bu hisseyi formasyonun devami yukari götürmesi gerekir.ancak bugün alicida zorlanması beni huylandirdi.YTD

2. Yarın takke duser kel görünür. Beklentim yoluna devam etmesi yonunde ancak formasyonun aksi yonde pala çalışırsa 82 'den ikinci kez tokat atma hamlesi olabilir yada kısa bir düzeltme.bakalim ne yapacak yarin ola hayrola.YTD

3. Bu tahtaya guvenim kalmadığı icin duzeltmelerde kısa stoplarimla tettbiri alırım.ilerki gunlerde ilk 82 hareketini yeniden elimize birakma olarak tekrar ederse bizi uzerler.yatirimciyi koruyun baska birsey istedigimiz yok.YTD

4. Yazılımın babası
    Yerli mı yerli
    Gelecek kuşaklara miras
    Kafein

5. http://www.intranet.com.tr/IntrapriseHSE.aspx

%51 oranında iştiraki kafeinin ıntra yazılımı tanıyın....

6.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Bu tahtaya guvenim kalmadığı icin duzeltmelerde kısa stoplarimla tettbiri alırım.ilerki gunlerde ilk 82 hareketini yeniden elimize birakma olarak tekrar ederse bizi uzerler.yatirimciyi koruyun baska birsey istedigimiz yok.YTD
    Yatırımcıyı kimse korumaz.Her kişi kendisini korur.Hergün her saat tahtayı takip ederseniz hedefinize varamassınız.Tahtada yapılan türlü hareketler yatırımcı psikolojesine hitap edecek şekilde yapılır.Şöyle örnekleme yapayım; zamanında ege endüstriyi 14 tl'den almıştım ve hisse kısa zamanda 38 tl ye gitti.ben tekrar aşağıdan alırım mantığıyla sattım ve hisse 68 tl ye kadar yükseldi ve ben ordan almak zorunda kaldım.Bazılarıda hiç alamadı ve asıl yükselişten faydalanamadılar.daha birçok örnek vardır her yatırımcının geçmişinde.O yüzden pastanın bir dilimine razı olmayın.Bol kazançlar...

7. KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Gerçek hisseci üstad
    Düzeltme nereye kadar olabilir? Yorumunuz nedir? 7.6x leri dip yapabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Yatırımcıyı kimse korumaz.Her kişi kendisini korur.Hergün her saat tahtayı takip ederseniz hedefinize varamassınız.Tahtada yapılan türlü hareketler yatırımcı psikolojesine hitap edecek şekilde yapılır.Şöyle örnekleme yapayım; zamanında ege endüstriyi 14 tl'den almıştım ve hisse kısa zamanda 38 tl ye gitti.ben tekrar aşağıdan alırım mantığıyla sattım ve hisse 68 tl ye kadar yükseldi ve ben ordan almak zorunda kaldım.Bazılarıda hiç alamadı ve asıl yükselişten faydalanamadılar.daha birçok örnek vardır her yatırımcının geçmişinde.O yüzden pastanın bir dilimine razı olmayın.Bol kazançlar...
    Doğrudur hitit hocam.benim dikkat çekmek istediğim konu aynı derede bizi iki kere yikamasinlar adam gibi yoluna baksın.YTD

Sayfa 117/506 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •