Originally Posted by gurme Basbayagi kasirga olacak deyon yani...esintiye raziydik biz eskiya dayu kelime anlamıyla tam da buydu... babacııımmm.... hahahahaha
"Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz"...
Originally Posted by eşkiya NAMUSLU TÜM DÜNYADA GEÇERLİ.... Originally Posted by eşkiya NAMUSSUZ İPNE BUDA... hani kaaada yazalım da eline verelim derler ya.... ahada size kaada yazdım anayın diye.... şekle bak... hizaya gel.... hahahahaha
Originally Posted by eşkiya neyse kaçtım ben.... fazla heyecan vermeyim size.... kalbi neyim olan vardır... hahahahaha Ver coskuyu kolonlar inlesin
eşkıya ben bu haritadan kırmızıyı delkik alttaki sarıya ineceğiz diye anlarım...
Originally Posted by tarkank eşkıya ben bu haritadan kırmızıyı delkik alttaki sarıya ineceğiz diye anlarım... yaşına veriyorum... hahahahahaha
Originally Posted by eşkiya 111825 üstünde güvenli limandır, ve zike zike oraya çıkıp, oradan 115500 hareketini başlatacaktır.... izleeeeeeeee 115 bin gelsin bebelere bir aylık bez ve mama stoğu yapıcam eşkiya abinizin hediyesi dicem
Originally Posted by eşkiya o oboyuda o alçalan üçgenide şimdi konuşmayım... hahahaha obo ve üçgen aşağıya kırdı değil mi şimdi.... hahahahahaha
Originally Posted by Platones 115 bin gelsin bebelere bir aylık bez ve mama stoğu yapıcam eşkiya abinizin hediyesi dicem eyi zıçsınlar ama, benim malım belli olsun.... hahahahaha
Forum Rules
Yer İmleri