Sayfa 77/462 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 3695 madde; 609 - 616 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. İİLİ DOLAŞIMDAKİ PAY ORANI SADECE YÜZDE 0.92

Hissedeki sert yükselişin ana nedeni ise halka açıklık oranının çok düşük olması. Piyasada 4.581.973 adet Kalkınma Bankası payı el değiştiriyor. Bu da fiili dolaşımdaki pay oranının yüzde 0.92 olduğunu ortaya çıkartıyor.
    Halka açıklık oranının düşük olması sebebiyle hissede küçük alımlarda sert fiyat hareketleri ortaya çıkıyor.
    QNB Finansbank’ın halka açıklığı yüzde 0.12, Denizbank’ın ise yüzde 0.15 seviyesind

Alıntı Originally Posted by tek kurşun Yazıyı Oku
    Sayın Angryson özelinize yazdım. Bakabilir misiniz. Tşk
    Sayın tek kurşun ben de merak ettim bana da yollarsanız sevinirim bilgiyi.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

3.  Alıntı Originally Posted by alanya1453 Yazıyı Oku
    Hisse tamamen manipulatif. Reis dedi ya ekonomik kriz yok, manipulasyon var diye... iste manipulasyon bu degilse nedir.
    Sıfır şubelili sembolik bir banka kuruyorsun. Aktifi falan yok, minyatür ...
    Sonra halka açıyorsun..Ama kagıtları topluyorsun... Bütun hisseleri sende, kağıt aslında...
    Sonra küçüçük paralarla 7 kez tavan yapıyorsun. Aslinda istersen 500 kez bile tavan yapabilirsin, ama bunun ne faydası olacak... anlamıs değilim.

Bu suna benziyor. 200 bin liralik harabe bir evim var.
    ilan vermisim emlakçıya...50 milyon lira diye.
    Keyif benim değil mi...

M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eğer sen bu hissenin neden hala yükseldiğini anlamadıysan ve manipülasyon diyosan borsayı bırak kardeş, bu banka eşittir Turkiye olacak diyorlar, hala konuşuyorsunuz, yada ülkenizi cok küçük görüyorsunuz.ytd

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yarına 5.000 lot veriyorum alan şimdiden yazsın.Tesekkürler

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

5.  Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Zaten siyasiler icindedir coktan dostum ye kurkum ye derdi.neyse elinde olan bereketini gorsun gerci 20den sonra alan yoktur pek

M.K.A.
    20 den vermedi 14 de verdi.Gece tavana alış yazana verdi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6.  Alıntı Originally Posted by sfab Yazıyı Oku
    Eğer sen bu hissenin neden hala yükseldiğini anlamadıysan ve manipülasyon diyosan borsayı bırak kardeş, bu banka eşittir Turkiye olacak diyorlar, hala konuşuyorsunuz, yada ülkenizi cok küçük görüyorsunuz.ytd

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Neden yükseldiğini anlatın da anlayalım.oyleyse. 0 subeli banka, isbankı nasıl geçebilir.

M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Cogu kisinin elinde patlayacak bu hisse. Aglama duvarina donecek yakinda buralar. Bende aciga satacam tabiki

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. herkes bir şeyler yazıyor elindekini satıyor vedalaşıyor v.s yarın bir çözülsün almak için yarışanları seyredin..bende 9 dan aldım 12,50 den brut takas haberini duyunca sabah sattım elimde sadece 750 lot var ve zevkle izliyorum..yüklü miktarda aldıklarım kadarını elimdeki 750 lot ile kafa kafaya getirecek gibi..

Sayfa 77/462 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •