Efendim yol uzun.Nihayet elle tutulur aciklamalar gelmekte.2019 yillik cbaskani planninda banka ile olacaklar az cok aciklanmis. Okumaniz tavsiyemdir.Sürec uzundur. Herkez kendi kararini verecektir.Forumda bilgi alisverisi faydali olmaktadir.
kar payı diyip dalgamı geçiyorlar bir simit parası bile etmiyor. hissesi çok alanlara yanında da belki bir çay bedeva.........nazar degmesin.
0/0.1.03575 oranındaki kar payı ...nolu hes.2 iş günü sonunda yatırılacaktır diyor mesajda onu bile 2 gün sonra veriyorlar o da takasa takılmış
Son düzenleme : koreli0627; 30-10-2018 saat: 09:39.
arkadaşlar hisse ile alakalı derinlik analizi paylaşacak arkadaş varsa yardımcı olabılır mı ?
kimler burada
bu hissede yorum ve analizler yapımcıya baglı paylaşan olursa da fena degil klnma hissesi yazı tura oyunu gibi biz oynarsak her iki olasılığın da gelme ihtimali var.yapımcı oynarsa onun oyununda olasılık yok.yazı isterse paranın her iki yönünün yazı oldugu parayı tura gelmesini istiyorsa yineparanın her iki yönü tura olan parayı kullanıyor yani olasılıka yer yok kaderler onun elinde....
Ben yeniyim bu hissede anlıyabildiğim lot az olduğu için ani tavan veya taban yapabiliyor ani para ihtiyacı olan için bir anlamda riskli
yeni öğrendiğim bir söz kar cebe yakışır kısa vadeciyse sizi üzecek miktarla çok riskli bence diye düşünüyorum ben beni üzmiyecek rakamla devam edeceğim inşaallah hırs çok kötü durumlara sokabiliyor yatırımcıyı diye düşünüyorum bu siteye üye olabiliyorsa insanlar kendi kararlarını alabilecek ferasete sahip diye düşünüyorum herkes kendi aklıyla hareket ederse üzülmez diye düşünüyorum kağıdın hikayesi var deniyor bunuda herkes kendi aklıyla tartıcaktır yoksa kimseye al yada sat deme hakkını kendimde göremem zaten okuyabildiğim kadarıyla bu suç teşkil ediyormuş herkesin yazdığı gibi YTD yazarak bitiriyorum
Değerli Müşterimiz,
KLNMA.E payının %1,03575 oranındaki kar payı (temettü) ******** no'lu yatırım hesabınıza 2 iş günü sonra yatırılacaktır. Bilgi; Vakıf Yatırım Şubeleri veya Bankamız Hisse Senedi (Pay) İşleyiş Esasları için tıklayınız. aradım bilği alamadı öglen tatili olmalı
hisse başı 1 tl mi 1 krş .
Yer İmleri