Anlaşıldı adamlar tahtada BASKI ve MANİPÜLASYON YAPIYOR !!
İşin çıkı çıktı
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
KAP: [OSTIM ] BORSA ISTANBUL A.S. OZSERMAYE HALLERINE ILISKIN BORSA DUYURUSU
15:54
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/720405 DOSYALAR: OZSERMAYE HALLERINE ILISKIN BORSA DUYURUSU 2018-11-16 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI - BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA OSTIM ENDUSTRIYEL YAT.''IN CIKARILMIS SERMAYESININ 54.000.000 TL (% 100)BEDELLI ARTIRILARAK 54.000.000 TL''DEN 108.000.000 TL''YE YUKSELTILMESINDE,SATILAMAYAN 31.769.000 TL NOMINAL DEGERLI PAYIN IPTAL EDILDIGI KAP''TA YAYIMLANDIGINDAN,19.11.2018 TARIHINDEN ITIBAREN BIST PAY ENDEKSLERININ HESAPLANMASINDA,SIRKETIN PAYLARININ SAYISI 76.231.000, FIILI DOLASIMDAKI PAY ORANI % 72 OLARAKDIKKATE ALINACAKTIR.
15-Kasım-2018 T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. @IsmailDemirSSB ve Kurum yetkilileri #OSTİM'de temaslarda bulundu.
@SavunmaSanayii
Şu adam söyleyin yeter vermesin artık maliyet 1.00 TL
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yönetim Kurulu Başkanı Şirkete büyük atılımlara hisse senedinin 1.00 TL. altına vererek sağlayacakmısın..????
Şirketin başına yeteneksiz yöneticiler geçmiş ve kötü yönetmeye başlamış, şirketlerin yöneticilerin kimliği vizyonu.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri