Sayfa 258/1012 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Yazı içeriğinden alıntı yaptım.( Gittikçe daha tehlikeli müdahalelerle ekonomiye yön verilecek. Soğan depoları baskını ve bankaların sopa zoruyla kredi faizlerini gönüllü indirmesi bu Şarklı yöntemlerin en dudak uçuklatan örnekleri.)

Bugün soğana savaş açtılar yarın patatese açarlarmı.
    en kritik yeri alıntılamışsın üfe 45 mevduat 24 ! Mb politika faizi 24 ! 500k altı için çok daha düşük oran veriliyor ! Gösterge faiz desen o da ayrı havada rahat bırakın beni diyor dolar desen güz gülleri gibiyim hiç bahar yaşamadım diyor enteresan bir durum

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Stoklamak ile depolamak arasındaki fark ? Şu anda yapılan stoklamak mı depolamak mı malı ?
    tavuk yumurta hikayesi, stoklamak olsa ne fark eder aynı kapıya çıkar..?

3. Yurt içi yerleşiklerin döviz tevdiat hesaplarındaki artış geçen hafta da devam etti,net artış 900 milyon dolar oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    tavuk yumurta hikayesi, stoklamak olsa ne fark eder aynı kapıya çıkar..?
    Benim bildiğim...

depolamak : Ürün daha sonra da aynı fiyattan satılabilsin, mevsimsel olarak az olduğu dönemlerde de diye yapılan iş.

stoklamak : Daha fazla kar amacıyla piyasaya bilerek az sürerek fiyatların artmasını sağlamak ve arttıktan sonra arz etmek kontrollü olarak. yada fiyatların artacağını bilerek malı bekletmek...

herhalde...sanırım...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yurt içi yerleşiklerin döviz tevdiat hesaplarındaki artış geçen hafta da devam etti,net artış 900 milyon dolar oldu.
    900 m. İyimser hesapla 5.50 den alsalar şu an 5.29 larda 35 milyon dolar zararda bizim küçük yatırımcı ..
    Büyük yatırımcıda yat fuarında hangi yatı alim diye geziyordur [emoji848][emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    900 m. İyimser hesapla 5.50 den alsalar şu an 5.29 larda 35 milyon dolar zararda bizim küçük yatırımcı ..
    Büyük yatırımcıda yat fuarında hangi yatı alim diye geziyordur [emoji848][emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    dolar üçlü rakamlarda iken anlık düşüşlerde powerla gırgır geçerdik sazan gibi dolar aldın diye bir an dejavu yaşadım

7. ''Soğan saymak neden akıl dışıdır izleyin!
    "Ekonomiye en faydalı insanlar olan spekülatörler üreticinin gelirini artırırlar, üretimde sürekliliği, ürün çeşitliliğini, mevsimi dışında ürüne erişimi sağlarlar, yani piyasanın istikrarını korurlar." -Besim Tibuk ''

https://www.youtube.com/watch?v=P3sa6XfVAs8
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Enflasyona çok takılmayın bence,enflasyon rakamları geçmiş dönemin rakamı faiZ gelecek dönemin rakamı hiçbirzaman aralarında 100/100 mantık kurulamaz.bu işler biraz şans işidir yüksek rakamla bağlarsın enf.düşer kardasın,enf yükselir zarardasın.faiz genel ekonomi ve arz talep olayıyla daha çok ilişkilidir.şükretmek lazım iki gün önce dolar alsaydım gitmişti %3 birde işin bu şeklini yazalım

Sayfa 258/1012 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •