Sayfa 73/309 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. planı olmayan bir patronun en iyi yapcagı yol bu ama sen 3.50 2004 sattıgın hisseyi burdan al demekki başka seçenek kalmadı 10 tl götürmeden davayı düşüremez .ytd dava onun bütün kirli çamaşırlarını ortya dökecek bizde 1 lot ben onay vermeden satış olmaz biz davayı sonuna kadar götürecez .ben isterimki 20 kuruşda çakılı kalsın yavaş yavaş mal biriktireyim gönlüm onu istiyor. 4 yıl boyle 50 kuruşu geçmesin dava iyice uzasın ben boyle istiyorum siz hiç bir yıllık kira özkaynak ile denk olur mu? bir yatrım kendini 10 yılda amorti ediyorsa iyi yatrımdır. 4 yıl sonra 33 kuruş net tememttüsü olan faliyeti olmayan bir şirket geri alım açıklasa nolcak ben davalıyım spk 3 tl topla diyemez yani toplada hadi çık diyemez 95 pay olmadan kolay birleşme çok uzak bunu içinde kagıdın 12 tl görmesi lazım şimdi biz 12 tl deyince insanlar saçma buluyor 90 ortama 1.30 gelir 12 tl nin son kalanları dökmek için kesenin agzını açar ama biraz zor .ytd biz taş gibiyiz zaten 2 milyon bende özgür arif 3 milyon yapar .kim satcak merak ediyorum .ytd

2. Mevcut şirket faliyet koşullarda Anele ile birleşmesi yatırımcıların daha lehine görünüyordu. Ama davalarla şirket birleşimi iptal edildi.

Yada Yatırımcılar yeteri miktarda hisseyi bir araya getirip, şirket feshi davası açıp, şirket gerçek değerinden ortaklıklitan ayrılma şansı yakalarlarsa ancak yatırımcılar için bir çıkış olur.

Şirketin pek bir faliyeti yok. Sadece Anel gayrimenkul şirketine ortak. Bu gayrimenkul şirketinin varlıklarının güncel değeri hesaplanırsa ve bu gayrimenkul şirketinin finansal borçlarında mdeğerden çıkarılırsa şirketin reel değeri ortaya çıkar zaten.

Böyle bir hesaplama yapan var mı?
    Anel Gayrimenkul un elindeki gayrimenkullerin değeri.
    AnelGayrimenkul un finans ve ticari borç miktarı?
    Anelt in kendi borçları?

3. Evrt baba sultan almasa daha iyi isterse 3 tl olsun okadar çok istiyorsan adnancınla konuş o alsın senin hisselerini 60 kuruştan bizde beleşe verilecek malyok buradaki yatırımada ihtiyaç yok yeterince zarar ettik 4 yıl olmuş hiç önemli değil batsın şirket umrumdada değil burada sen gibi üçbeş kişi çıkar fırsatçılık yapacak ver mehteri

Burada yazılanlar yatırım tavsiyesinde değildir

4.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Mevcut şirket faliyet koşullarda Anele ile birleşmesi yatırımcıların daha lehine görünüyordu. Ama davalarla şirket birleşimi iptal edildi.

Yada Yatırımcılar yeteri miktarda hisseyi bir araya getirip, şirket feshi davası açıp, şirket gerçek değerinden ortaklıklitan ayrılma şansı yakalarlarsa ancak yatırımcılar için bir çıkış olur.

Şirketin pek bir faliyeti yok. Sadece Anel gayrimenkul şirketine ortak. Bu gayrimenkul şirketinin varlıklarının güncel değeri hesaplanırsa ve bu gayrimenkul şirketinin finansal borçlarında mdeğerden çıkarılırsa şirketin reel değeri ortaya çıkar zaten.

Böyle bir hesaplama yapan var mı?
    Anel Gayrimenkul un elindeki gayrimenkullerin değeri.
    AnelGayrimenkul un finans ve ticari borç miktarı?
    Anelt in kendi borçları?
    borç 8 milyon avro şirkete ait anel yapının kasada para var bu mahkeme ortaya çıkacak tahmini 5 milyon avro bunu ortaklık payı düşük oldugumdan göremiyorsun.binanın degeri 1.200 yıllık kira 5.5 avro civarı ek gelirler var koşu yolu ofis var .33 marka var markalar en az 25 milyon avro spk belirleyecek bunu evet yazmadıklarımı bügüne sakladım bizimde bildigimiz çok şey var .bu hissenin çıplak degeri borcu düşünce 7 tl 95 paya ulaşmadan birleşme ye baş vurması çok zor onun içşnde çok yüklü alımlar yapması lazım planını kalmayan bir patron swefileri oynarken izlemek ne akdar güzel faliyete geçmesi için biz 9 şubatda resmi baskımızı yaptık geçer geçmez kendi bilir ytd ama işleri harbiden zor kagıdı baskıladı şimdi alım yapcak anlaşılan capitaldan zaten almış alacagını alsın satandan alırlar bu iş boyle ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Wolkır Yazıyı Oku
    Evrt baba sultan almasa daha iyi isterse 3 tl olsun okadar çok istiyorsan adnancınla konuş o alsın senin hisselerini 60 kuruştan bizde beleşe verilecek malyok buradaki yatırımada ihtiyaç yok yeterince zarar ettik 4 yıl olmuş hiç önemli değil batsın şirket umrumdada değil burada sen gibi üçbeş kişi çıkar fırsatçılık yapacak ver mehteri

Burada yazılanlar yatırım tavsiyesinde değildir
    Gel sen ucuz görüyorsan sana vereyim Maho boş konuşmaya gerek yok isteyen verir isteyen veremez.kimse kimseyi yadirgayamaaz herkesin bir ihtiyacı bir derdi var boş konuşma başkası adinada konuşma senin Tuzun kurudur benim değil.senin durumun vardır benim yok tamamı kardeş kim nereden satmış kim ne yapmış kimseyi ilgilendirmez.

6.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    borç 8 milyon avro şirkete ait anel yapının kasada para var bu mahkeme ortaya çıkacak tahmini 5 milyon avro bunu ortaklık payı düşük oldugumdan göremiyorsun.binanın degeri 1.200 yıllık kira 5.5 avro civarı ek gelirler var koşu yolu ofis var .33 marka var markalar en az 25 milyon avro spk belirleyecek bunu evet yazmadıklarımı bügüne sakladım bizimde bildigimiz çok şey var .bu hissenin çıplak degeri borcu düşünce 7 tl 95 paya ulaşmadan birleşme ye baş vurması çok zor onun içşnde çok yüklü alımlar yapması lazım planını kalmayan bir patron swefileri oynarken izlemek ne akdar güzel faliyete geçmesi için biz 9 şubatda resmi baskımızı yaptık geçer geçmez kendi bilir ytd ama işleri harbiden zor kagıdı baskıladı şimdi alım yapcak anlaşılan capitaldan zaten almış alacagını alsın satandan alırlar bu iş boyle ytd
    Allah aşkına biri bu yazıyı gorecek başın belaya girecek manipülasyon dan .yahu Özkaynak yokmu belli deilmi nerede 8 milyon Euro varmıs

7.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Allah aşkına biri bu yazıyı gorecek başın belaya girecek manipülasyon dan .yahu Özkaynak yokmu belli deilmi nerede 8 milyon Euro varmıs
    16 ikye böl bizim borç 8 küsür avro hacı ytd

8. bu tahtada ben ne dedim ise çıktı çıkmayan uzun vadede olsa çıkacak biz sabırlıyız ama haci mahoneyin acelesi var ytd

Sayfa 73/309 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •