Sayfa 75/309 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Maalesef hiç yazma borsadan anlasan bilirsin anele de 4 TL maliyeti olaanda 11 kuruş 1.60 maliyeti olaanda 11 kuruş temettü aldı.oylar aynı yani burda ortaklikta hiç bir gram deil en ufak ölçü birimi kadar fark yok.su an 40 kuruş alabilirsiniz.dunde öle onun işte burda çok ince bir düğüm var . Halka açık aş lerde özellikle İMKB ye kote olanlar serbestçe hisselerini alıp satabildiğin için bir nevi patron hep haklı oluyor.yani adam şirketim imkbde degerleniyor isteyen alır isteyen satar diyor .
    Ari vizz vizz vizz. Yazdıkların ne alaKa ise! Sana maliyeti yüksek olan temettü çok, düşük olan temettü az mı alır dediM! Sen dedin ki maliyetın önemi yok dediN. Bende haklısın 0,35 maliyeti olan ile 1,68 maliyeti olan arasında KOCAMAAAN fark YOK! dedim. Ama yine anlamadınız...Daha sizle zaman tüketmeye gerek yok.

Anelt'ten Anele'ye TeşekkürLer ŞeytaN RıdvaN...!
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

2. Rıdvan beye hisse Aldığı için teşekkür ederiz.Mail Olarakda yolladım.Bence sizde Yollayın mail Olarak.En azından Batırılan 250 şirket var...Rıdvan beyin Yatırımcıları Düşüneceğini Biliyordum.

3.  Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    Rıdvan beye hisse Aldığı için teşekkür ederiz.Mail Olarakda yolladım.Bence sizde Yollayın mail Olarak.En azından Batırılan 250 şirket var...Rıdvan beyin Yatırımcıları Düşüneceğini Biliyordum.
    Ben mail göndermeye utanırım!!!

Çicek ve Çikolata da göndereceğim. Papatya göndereceğim ama! Öpüyor, öpmüyor diye papatya falı bakar!
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    Ben mail göndermeye utanırım!!!

Çicek ve Çikolata da göndereceğim. Papatya göndereceğim ama! Öpüyor, öpmüyor diye papatya falı bakar!
    Dr bey Lütfen bana Yazmayın.Lütfrn bu tahtada en çok zarar eden ilk 3 kişiden biri benimdir.Akli olarak Konuşalım Maliyetim 60 kuruş 780 bin lot Varsa gücün vereyim sana.Benim yarama merhem Rıdvan beyde sende değil ne olur bana YAZMAAAA.!!!!!!!!

5. rıdvanın hiç bir planı kalmadgındam 95 paya ulaşıp kolay birleşmeye gitmekdir 33 markayı yiyemez .yapı ic edemez 1.200 milyon degerinde bir bina var konsolide bilançoyu göremiyoruz 6 milyon avro para oldugu soyleniyor .mahkeme bütün döküman çıkar maraka patentden başvurumuz elimizde nerde ne var tek tek deşifre ettik kaçış yolu kalmadı bütün yollar tıkalı satan satar alan alır .ben ve dava grubum 5 yıl degil 20 yıl bekleriz düşünmesi gereken biri varsa oda patron ytd kendi bilir bilir kişi atandıgında ne çıkacagını az çok bilen adamdır bunca şirket kurup yönetmiş metre karesi 3 bine tavuk kümesi vermezler 67 metre kare elektirigini suyunu kendi üreten akıllı bina .karşısında sadece 172 meter yer 2 milyon .ytd faşyetde olsa idi bu kadar zorlanmazdı kendi eştigi kuyuya kendi düştü eger capitalın lotları kendinin se yüzde 99 kendinindir .ytd çok su kaıtır burası ytd

6.  Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    Dr bey Lütfen bana Yazmayın.Lütfrn bu tahtada en çok zarar eden ilk 3 kişiden biri benimdir.Akli olarak Konuşalım Maliyetim 60 kuruş 780 bin lot Varsa gücün vereyim sana.Benim yarama merhem Rıdvan beyde sende değil ne olur bana YAZMAAAA.!!!!!!!!
    Yok ben size yazmadım...Çiçek ve Çikolata daha makbule geçer diye yazdıM.

Yoq bende o güç yok! Teşekkür ettiğiniz kişi de o güç var sizi ihya eder!

Yazmayın, yazmam!

7. Bakın! Teşekür etiğiniz kişinin Anelt Markasını sudaaN ucuza yani; 500.000 TL ye alması ile ilgili başka bir biLgi....!

Anelt Markalarının fiili değeri ile Rıdvan Çelikel'in aldığı değer! arasında ki fark'ı okuyun...

http://www.borsagundem.com/haber/mar...aplanir/225447

Syg.

8.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    ) dur birde pankart yaptıralıM. ÇOK teşekkür ederiz. BİZİ kırmadığınız için diye.

Yahu daha düne kadar; Birleşme de Anelt hissedarlarına 5 Anelt hissesi ver, 1 Anelt BABA hissesi al diyen, bunlar değilmiydi?

Ah ah adam bizler için neler neler yapıyor, biz ise NANKÖRLÜK!

Dürüst olan adam 3 yıldır hissesinin arkasında durur idi; faaliyete sokar çatır çatır da iş yaptırır ve şuan bir tane mağdur bırakmaz idi.

O yüzden bence siz daha fazla yazarak kendinizi güldürmeyiN.
    8 milyon Euro oldu şimdi 6 milyon euro .15 dakkada 2 milyon düştü.bi sorun bakalım bu bina kaç para yapar.bi araştırın bakalım çevresinde kiralar M2 si ne kadar.arastirmadan sormadan kafadan sallamayin hepsini araştırdım.sahibinden comda citibankin M2 ye kaç para kira verdiği sıfır plazalar kaç TL M2 kirası .muhit olarak kaç TL kira. Araştırın anlarsınız

Sayfa 75/309 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •