Sayfa 146/309 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

  1. Aslında burada Sayın Mahkeme 2/3 yılın Anelt Telekom tarafına baksa ve iyi niyetle ve vicdani olarak alınmış bir tane karar olmadığını görecek ve art niyetli olduklarına kanaat getirecektir.

    Bakınız dün alınan karar bile SPK'nın veya Borsa Yönetim Kurulunun Kot'a yeniden alınmasının red'i sonrası alınan ETKİYE-TEPKİ kararıdır.

    Yani kendilerinin iyi niyetle aldıkları bir karar değildir.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

  2.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    30.09.2018 döneminde Euro kurunu değerleme olarak 6,95 TL'den almışlardır.

    31.12.2018 döneminde düşüş eğilimi devam eder ise tahmini 6,15 TL diyelim bu durumda 0,80 kuruş KUR ZARARI her 1 Euro borcumuzda lehimize yazılacak.

    Bu durumda 17M gösterdikleri zarar, tahmini 10M düşecek. Tabi yine bir şeytanlık yapmazlar ise.
    Evet işte o 2016 da ki Euro kuru aynen kalsa idi 3.20 1 hisse değeri 1.25 ti.ama burda çok sağlıksız haksız bir durum var.2024 te yani 5 yıl sonra borç bittiği için bina sıfır sıfır sıfır degerlense 1 hisse değeri 2 TL ye denk geliyor ne kadar mantıksız ky ye zarar verici bir durum.iste kur fırsatçılığı budur.aslinda Rıdvan Çelikel kur fırsatçılığı yapıyor .bu fırsatçılık hakkında cimere 30 tane şikayet giderse cezaevine gidebilir ibrahimcim ile Rıdvan Adnan İran'da aynı durumda bir kişi idam edilecek onaylandı kur fırsatçılığı dan yalan değil nete yazın isterseniz .gerçekten bu vatan hainliği ile denktir.

  3. Kime: semra.caglar
    Konu:kur fırsatciliğinin sonu kelepcedir
    Bugün,13:20

    Yönetim 2016 da acredetoya satarken 1.70 okaynak değeri çıkıyor.simdii Özkaynak ne oldu .o tarihten bu tarihe 8 milyon Euro'ya yakın borç azaldı.o tarihte ana ortaklığa ait özkaynaklar acredetoya satış bilancosunda 46/50=92 kuruştur.ancak siz 1.50 ile 1.70 arası çıkardınız ozkaynaga göre.siz başkasına satarken farklı kendiniz alırken farklı vede kafaniza göre Özkaynak cikaramazsiniz.ikinci konu o bilancodan bu bilancoya 8 milyon Euro borç azalmıştır.evet sıfır sıfır sıfır değerleme olsada degerlememenin imkani olamasada ben olmadı farzediyom* 2024 yılında. Yani 5 yıl sonra 1 anel Telekom* hissesinin Özkaynak değeri 2 TL dir.bu akil almaz bir durumdur.simdi siz kurun artmasını fırsat bilerek değişik seneryolara girmeniz uygun davranışlar değil ve fırsatçılık halk karsitciligi bir durumdur.k yatırımcı yi bu şekilde mağdur etmek hiç hoş davranış değildir.unutulmamalidirki bu konuda cimere bimere masaka SPK ya. Gidecek 100 lerce şikayet bu fırsatçı hareketiniz kelepçe ile sonuçlanabilir.neticede aynı durumda kur fırsatçılığı yapan 1 kişi İran'da idam ile yargılandı ve cezası onaylandı.ulkenin zor koşullardan geçtiği bu dönemlerde bu haareketkeri yapmanız bu fırsatçı hareketleriniz kurtuluş savaşında düşmanla isbirlik yapan kişileri hatırlatıyor biz yatirimcilariniza. Fırsatçılık hiç hoş değil.2016 da ozkaynaga göre satarken 1.70 fiyat cikarip 2019 da 8 milyon euro borç azalırken 1.70 ten az fiyat çıkarmak akla mantığa ve hayat akışına aykırı bir hareket olur.lutfen kendinize çeki duzen verin hakkımızı verin binadan kendi hakkım olan yapıyı hisseli olarak istiyorum .sabrımızı tukettiniz 100 kişi bimere cimere bu kur firsatciliginizi yazarsa* ibrahimde Rıdvan kerem avniye* Adnan cem* hepsi için iyi olmaz.iyi günler.

    Huawei Mobil'imden gönderildi

  4. #1164
    Yeni yatırımcı Guest
     Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    30.09.2018 döneminde Euro kurunu değerleme olarak 6,95 TL'den almışlardır.

    31.12.2018 döneminde düşüş eğilimi devam eder ise tahmini 6,15 TL diyelim bu durumda 0,80 kuruş KUR ZARARI her 1 Euro borcumuzda lehimize yazılacak.

    Bu durumda 17M gösterdikleri zarar, tahmini 10M düşecek. Tabi yine bir şeytanlık yapmazlar ise.
    kur farkı dışında, yıl sonu bilançosunda 1 taksit daha ödenmiş olacak, 1.5 miyon euro, bunun yarısı da telekomun özkaynağına 4-5 miyon tllik pozitif bir katkı yapacaktır. ....ytd...

  5. şimdi yüzde 48,97 payı nasıl topladılar daha dün yüzde 36 idi yüzde 90 bulunca kolay birleşme capital ile yüzde 70 oluyor .şimdi sayın arkadaşlar elinizde ki 1 lot dahi degerli biz 10 tl almadan bu adamın yakasını bırakmayız .sizde malınıza sahip çıkın davaya müdahil olun tazminat davalarını artırın satn dava açma hakkına sahip spk bunun önünü açtı..şirket müdahil olanların önünü kesmek için bu kararı açıkladı isteyen versin ama dava bizim lehimize gözüküyor .spkya herkes bunun hissenin dgeri en az 8 tl olması lazım şerk kurnazlıgı yapıp birleşme gibi spk ve ky dalga geçmekte kur farkından zarar ve yapının degerlendirmesinin bilir kişi ile çözülecegini vurgulasın spk dan gene onay çıkmayacak yüzde 1 bile şansı yok ama işte gene takdik gene zman kaybınız olacak .ben ne dedim ise çıktı gene çıkacak ama sizin zmana yazık olcak.ytd yusuf yıldız

  6. siz bekleyin görün neler olcak müdahil çıg gibi büyüdü biz gariban bunlara lot kaptırmasın diye burdayız lotu olan arasın 05337735886 avukata yönlendirecem biz o binaya tebdir koydurdugumuz gün bittiniz gün el altından mal topla capitaldan mal yıg kuruşlu rakamalar dan gözünü iki avuç toprak doyuracak iyi anılırsan belki biri fatiha okur ama bu şekil ne okur bilmem yıkılmadık ayaktayız namussuzlara karşı dimdik ayakdayız 27 aralıkda özel demeç vercem tv kanalına kur farkı nasıl yazılırmış teorik olarak anlatcam iranda olsa idam ederlerdi. şimdi spk bist ile anlaşmalı atmadımı sizi spk ya hadi gönüllü çagrı daha önce neden yapmadın haci maho 33 markayı snamı yutturacaz sende görceksin burdaki garibanların parasını kuruşu kuruşuna alacak bizim avukat beklmeyin arkadaşlar .müdahil olun daha geri alıma kadar spk onay vercek yılan hikayesi çıkmaz onay hele capital bir blok yesin 10 yıl kılını kıpırdadamaz bu kadar aç gözlü bir adam dünyada eşi benzeri yok .sen evde et bonfile yerken senin yatrımcının ettigin zulumden hastane hastane gezdi .allah o kadar büyük ki kimsenin hakkı ne bu dünyada ne öbür tarafda kalmayacak müdahil olun arkadaşlar .05337735886

  7. Daha öncede arz etmiştim. Bu binada anele personelide çalışıyorsa, en güzeli tedbir kararı onlarda çalışmasın çözüm oluncaya dek.

  8. Arkadaşlar şimdi şirketle görüştüm Adnan bey öle konustuki vallahi elimdeki lotları hibe etcektim o kadar üzüldüm .çok ilginç geldi ancak güven miyorum genede.cunku çok zikildik yani herkes biliyor.

Sayfa 146/309 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •