Sayfa 132/597 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Her nedense icimden geldi.....

Gömleğinin dügmelerini yanlis iliklemek gibidir ,bazi insanlara guvenmek.
    En başindan beri yanlis yaptigini,
    sonuna gelmeden anlayamiyorsun.
    .................
    Hak intikamini , kuldan kul ile alir.
    Dini irfan bilmeyen bunu kul etti sanir.
    Hz.Mevlana

Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. https://www.kap.org.tr/Bildirim/724954
    BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgiler
    Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar
    Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı (%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
    Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş. Klinker Çimento Üretim ve Satışı 400000000 298.494.052,78 TRY 74,62 BAĞLI ORTAKLIK
    Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Elektrik Üretimi ve Satışı 120000000 83975000 TRY 69,98 BAĞLI ORTAKLIK
    ASH Plus Yapı Malzemeleri San.Tic.A.Ş. Kül Üretim ve Satışı 125000 125000 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
    Batıbeton Sanayi A.Ş. Hazır Beton Üretim ve Satışı 49.477.593,83 49.477.593,83 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
    Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş. Liman İşletmeciliği 57.834.577,56 57.834.577,56 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK

3.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/724954
    BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgiler
    Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar
    Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı (%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
    Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş. Klinker Çimento Üretim ve Satışı 400000000 298.494.052,78 TRY 74,62 BAĞLI ORTAKLIK
    Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Elektrik Üretimi ve Satışı 120000000 83975000 TRY 69,98 BAĞLI ORTAKLIK
    ASH Plus Yapı Malzemeleri San.Tic.A.Ş. Kül Üretim ve Satışı 125000 125000 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
    Batıbeton Sanayi A.Ş. Hazır Beton Üretim ve Satışı 49.477.593,83 49.477.593,83 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
    Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş. Liman İşletmeciliği 57.834.577,56 57.834.577,56 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
    Maşallah iştirakler nominal değerden bile 500 milyon ediyor,arsalar,diğer varlıklarda cabası,bizimkisi varlık içinde yokluk,bizim Söke’nin meşhur zenginleri gibi,ne yerler ne yedirirler...Topiğe ve tahtaya bakılırsa ky filan kalmamış,bu tren bugün yarın kalkar demektir,mesele yıllardır olduğu gibi ilk istasyonda arıza yapıp yapmıyacağı...bilanço beklentisi ve yerel seçimler en büyük enerji kaynağı olacaktır...bu seferde ben uyarayım bari,lütfen tren kalktıktan sonra atlamaya çalışmayın,önceki atlayanların akıbetleri malum.

4.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Maşallah iştirakler nominal değerden bile 500 milyon ediyor,arsalar,diğer varlıklarda cabası,bizimkisi varlık içinde yokluk,bizim Söke’nin meşhur zenginleri gibi,ne yerler ne yedirirler...Topiğe ve tahtaya bakılırsa ky filan kalmamış,bu tren bugün yarın kalkar demektir,mesele yıllardır olduğu gibi ilk istasyonda arıza yapıp yapmıyacağı...bilanço beklentisi ve yerel seçimler en büyük enerji kaynağı olacaktır...bu seferde ben uyarayım bari,lütfen tren kalktıktan sonra atlamaya çalışmayın,önceki atlayanların akıbetleri malum.
    Seni bugüne kadar destekledim ekinoks kardeş ama mevsimler değişti bu yazın ile resmen pazarlamacı ağzı kokuyor. Lütfen çeki düzen verin kendinize. Zaten milletin anası ağlamış. Hani desen memleketin çarkları tıkandı., önümüzdeki 10 ay içinde 60 milyar dolar giriş olması lazım yoksa ne btçim i külliyen yandık de canımı ye

5.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Seni bugüne kadar destekledim ekinoks kardeş ama mevsimler değişti bu yazın ile resmen pazarlamacı ağzı kokuyor. Lütfen çeki düzen verin kendinize. Zaten milletin anası ağlamış. Hani desen memleketin çarkları tıkandı., önümüzdeki 10 ay içinde 60 milyar dolar giriş olması lazım yoksa ne btçim i külliyen yandık de canımı ye
    Ben bu hisseye girdiğimden beri o kadar çok mevsim değiştiki bir bilseniz,ne yazlar ne kışlar gördük...Batıçim tarihi diplerinde...ayrıca benim pazarlanacak malımda yok öyle bir niyetimde,matematiğim iyidir ama yinede benim maliyetimi hesaplamak için üç gün hesap yapmam lazım...ben şirketede yönetimede güveniyorum,ancak bu tecrübeden sonra hele bu piyasada en kral hisseler 2-5 fk larda iken asla Batı alın demem,imtiyazlı hisse ve aile şirketlerine bundan sonra tövbe,ama şunu iyi bilinki bu hisse tarihi dibi bırakın şu an cehennemin 7 kat dibinde zaten,yani ben değil jet Fadıl olsa yine pazarlayamaz bu fiyattan,hele bu kadar fiyaskodan sonra.

6. https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...diniz-2799828/
    Bir çok proje ertelenirken yada durdurulurken Aydın-Denizli otoyol ihalesinin imza aşamasına gelmesi inşaatta durgunluk olduğu bu dönemde gayet pozitif,aslan payını Batısöke ve Denizli çimento alacaktır.

7. Sn EKSİPNOZ35,

Hisse, tüm diğerleri gibi oldukça diplerde, ama tarihi dip değil.

Ülkenin krizi de oldukça kötü ama o durumda da tarihi günler yaşamıyoruz. (Allah korusun)

Yine de tarafsız bir şekilde olanı yayınlıyorum.

Ama şahsi düşüncem, tekrar yola çıkması biraz uzun sürecek..

Batı nın $ grafiği..(en yaklaşık doğru değerleme ?)

Sanki dibe daha yakın... ama dip ?

8.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Sn EKSİPNOZ35,

Hisse, tüm diğerleri gibi oldukça diplerde, ama tarihi dip değil.

Ülkenin krizi de oldukça kötü ama o durumda da tarihi günler yaşamıyoruz. (Allah korusun)

Yine de tarafsız bir şekilde olanı yayınlıyorum.

Ama şahsi düşüncem, tekrar yola çıkması biraz uzun sürecek..

Batı nın $ grafiği..(en yaklaşık doğru değerleme ?)

Sanki dibe daha yakın... ama dip ?
    Grafik için teşekkürler...Herşeyi özetliyor zaten,7 kat dibinde derken kastettiğim 2007 de ki çağrı fiyatı,3,5 dolar,bugün 0,50 yani 7 kat daha düşük bir fiyat,3,5 dolardan o gün kimse satmayı bile düşünmemiş,peki nasıl oluyorda 2007 de 650 milyon dolar teklif edilen şirket bugün 88 milyon dolardan işlem görüyor???2007 den sonra şirket Aliağa’da liman ve yüzlerce dönüm arazi,3 tane Hes satın almış,130 milyon euroluk söke yatırımı,100 milyon dolarlık Whr vb verimlilik yatırımı yapmış,tüm bunlara rağmen fiyat buralarda ise bunun adı manipülasyon başka şey değildir.
    Her şeyin bir sonu vardır elbet,12 yıldır amansızca yapılan bu baskı boşuna yapılmış olamaz,önümüzdeki günler bize sebebini ve dolayısı ile kimin yaptığını gösterecek,eğer aksi olursa çok şaşıracam,tahtaya bakılırsa baskı Spk şikayetine rağmen tam gaz devam ediyor ve bizim gibi bir kaç dirençli organizma dışında başarılıda olmuşlar gibi,ortalıkta kimse kalmadı ama bu işi yapanların vakitleride kalmadı,şirket son çeyrekde muhtemelen sermayesi kadar faaliyet karı açıklayacak ve o şartlarda defter değerinin altında tutabilmek çokda kolay olmayacaktır diye düşünüyorum.

Sayfa 132/597 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •