Piyasanın aşağıya döndüğünü söylemek için 113.550 seviyesine kadar geri gelindiği halde yukarıya dönemiyor olması gerekir.
Piyasanın aşağıya döndüğünü söylemek için 113.550 seviyesine kadar geri gelindiği halde yukarıya dönemiyor olması gerekir.
114.000 Seviyesinde gün içi Elliott dalgaları tamamlandı ve piyasaya biraz satış geldi. Olayı böyle yorumluyorum.
gerçek çöküşün başlaması için kırılması gereken baba destek duruyor. tekrar yukarı yapsalar bile günü krmızı kapatırız diye düşünüyorum..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
kırmızı kapatırız demek çok iddialı olmuş. kırmızı yanabilir ama tekrar yukarı bi hamle gelebilir diyelimoyunu oynamakla yazmak çok farkl çünki şu an tahminde bulunarak yorum yapıyoruz. neler olabileceğini tabiki borsa yapıcısı bilir biz ancak destek ve dirençleri takip ederek pozisyon alırız..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
vop24 topiğine yazıyorum diye cıtıwan ı görünce buraya yazmışımbende bugün neden kimse yazmıyor diyordum
![]()
Yer İmleri