Sayfa 15/241 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 1925 madde; 113 - 120 arası.

Konu: VIOP Spekülasyonu

1. Piyasanın aşağıya döndüğünü söylemek için 113.550 seviyesine kadar geri gelindiği halde yukarıya dönemiyor olması gerekir.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    baba direnç henüz geçilmedi geçemez demiyorum ama geçilmedi işte kararı borsa yapıcısı verecek bizde pozisyonumuzu ona göre alacağız palanın gazına gelemem..
    GOL her zaman plase vuruşla yapılmaz. bazen seyircilerde zevk alsın diye rövaşata yapmak gerekir
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. 114.000 Seviyesinde gün içi Elliott dalgaları tamamlandı ve piyasaya biraz satış geldi. Olayı böyle yorumluyorum.

gerçek çöküşün başlaması için kırılması gereken baba destek duruyor. tekrar yukarı yapsalar bile günü krmızı kapatırız diye düşünüyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

gerçek çöküşün başlaması için kırılması gereken baba destek duruyor. tekrar yukarı yapsalar bile günü krmızı kapatırız diye düşünüyorum..
    kırmızı kapatırız demek çok iddialı olmuş. kırmızı yanabilir ama tekrar yukarı bi hamle gelebilir diyelim oyunu oynamakla yazmak çok farkl çünki şu an tahminde bulunarak yorum yapıyoruz. neler olabileceğini tabiki borsa yapıcısı bilir biz ancak destek ve dirençleri takip ederek pozisyon alırız..

vop24 topiğine yazıyorum diye cıtıwan ı görünce buraya yazmışım bende bugün neden kimse yazmıyor diyordum

vop24 topiğine yazıyorum diye cıtıwan ı görünce buraya yazmışım bende bugün neden kimse yazmıyor diyordum
    Bence yapılması gerekeni yanlışlıkla da olsa yapmışsın İNSANLAR sevdikleriyle BERABER olması kadar doğal bişi yok ...

Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Bence yapılması gerekeni yanlışlıkla da olsa yapmışsın İNSANLAR sevdikleriyle BERABER olması kadar doğal bişi yok ...
    hep senin yüzünden hani kimse yokki burda...

Sayfa 15/241 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •