Sayfa 87/999 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Koydum onu da, bir world ile oduyorum bir maximum ile, her ikisinde de kampanya var ama cogu esnaf bizde yok mobil odeme diyor, bilmiyorlar.
    Marketlerdeki kasiyerler biliyorlar..
    Syg,
    World deki kampanya akaryakıtı da kapsıyorsa bp de yapı kredi temassız ödeme var. Temassız ödeme değilse bile orada world var
    Maximum mobil kampanyasından şoklardan, migrostan, petrol ofisinden rahat yararlanabilirsin.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    cuma dan cıktım bir mahalle bakkalına girdim gıda dagıtıcısı toptancı dökturuyordu haftaya herseye %20-30 arası zam var ona gore hazırlıgını yap diyordu bakkala ..ula dolar 7.20 den 5.25 indi dolar cıkarken 4 nala kosturan fiyatlar dolar duserkende 4 nala kosturmaya devam etti .hala da ediyor ..elektrige gaza indirim geldi dolar sabit eee dusecegine yukseliyor gıda herifler sadece zam yapmaya programlı ..dun pazara gittim en dusuk kabak ve pırasa 8-9 tl sebze fiyatları uzayda 8 liradan baslıyor 25 tl ye kadar gidiyor ...nasıl oluyorsa iste enflasyon dusuyor ...sırf gıda daki bu fiyatlarla bile enflasyon bu ay %3-4 gelmesi gerekir....ulkede yalancı bir bahar ama nereeye kadar ...gıda dan tutta a dan z ye hersey gecen seneye gore en az %50-300 arası pahalı ..
    Marketlerde müthiş bir fırsatçılık var.
    Colgate 3lü en ucuz diş macunu geçen yıl 2,75-3,25 arasında alınabilirken şimdi güya 7 den enf. ile mücalede için şokta 6 küsura indirmişler.
    Diş fırçalarını ise colgate 3 lü olanları A-101, Şok tan 5,25 ile (ki o dönem zamlı fiyatı idi) şimdi 10-15 arasında satılıyor.
    Dolar yüzde 50 artmış, sanki her kalemleri dolara bağlı imiş gibi değil yüzde 50 min. yüzde 100 lü fiyatlarda satıyorlar.
    Bunlar neden oluyor.
    Küresel markalar diğer tüm gelişmemiş ülkelerdeki gibi TEKELLEŞMİŞ, istedikleri gibi at oynatıyor.
    Üstelik artık ürünler TC de bile üretilmiyor.
    Bakın ünlü 2 firmanın tekelinde olan şampuanların nerede üretildiğine...Romanya, bulgaristan dan bize mal satıyorlar....
    Bize de 3 çocuk yapıp bu küresel firmaların pazarı olmak geliyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir tek ucuz kalan bistteki sirketler idi..
    Koca koca bankalarin, sirketlerin hisseleri bir demet maydanoz fiyatina inmisti..
    Goren gordu ve aldi...

Syg,
    Aha şimdi bahri gelir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    World deki kampanya akaryakıtı da kapsıyorsa bp de yapı kredi temassız ödeme var. Temassız ödeme değilse bile orada world var
    Maximum mobil kampanyasından şoklardan, migrostan, petrol ofisinden rahat yararlanabilirsin.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    BP'de Hopi kullaniyorum..
    Oradan biraz Paracik geliyor.. Onlari sonra tekrar akaryakit aliminda kullaniyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Aha şimdi bahri gelir...
    biz dudu abiyi temettüleri ile sevdik ! bizim derdimiz küfeyle götürenler

6. Yeni oran 700 gram Ülker kaşar migrostan 20.95

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Tabi pazardan hiçbir şey almadan geri döndüm ula 3 patlıcan alsam 15 TL kim doyacak bunun soganiydi biberiydi tuzu gazı ydi oluyomu sana maliyet 25 TL kalsın ellerinde curusun mallar dolar çıkarken fiyatlara zam gelince her akşam fırsatcilqr diye haber yapan Ahaber ATV şimdi fiyatlar uzaya çıkmış hiç haber yok oda ilginc ne alıp pişirip yiyeceğimiz şaşırdık zaten alamıyoruz geçen yıl bu zamanlardaki kadar kilo kilo pazar alışverişi yapsam haralde 700-800 TL gider .......oranların düşeceğini varsayip Ocak ilk hafta %23 len baglamistim Mart ortasına demek ki iyi yapmisiz şu an 32 likler %20.50 en babasi 21.75 ...
    Dedikleriniz doğru ama bence giyim fiyatlarındaki indirimleri bahane gösterip bu ay da enflasyonu sıfıra yakın açıklayacaklar. Biraz önce avm deydim. Örnek vermek için yazıyorum zara-dan beğendiğm bir mont 399dan 199a düşmüş, triko kazak 259dan 79a düşmüş. Tabii bunarı ilk fiyatlarından alan olmuş mudur, bilemiyeceğim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    25 Ocak Cuma 15:41 HAZİNE: 2019'DA DIŞ PİYASALARDAN TOPLAM 3,4 MİLYAR DOLAR FİNANSMAN SAĞLANDI

25 Ocak Cuma 15:40 HAZİNE: (2025 VADELİ TAHVİL) TAHVİLİN KUPON ORANI %4,625, YATIRIMCIYA GETİRİSİ İSE %4,75
    Bu paralar ülkeye girdiyse herhalde dolarda bir miktar daha düşüş görülür. Yine eski döngüye gireceğiz galiba...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 87/999 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •