Sayfa 84/999 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Nasıl oluyor amcalar biraz detaylı anlatabilir misiniz? Mesela yapı kredi, enpara vs den

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Vay anasini. Saka gibi. Aliyorum dusuyor. Aksam almayi kestim dolar yukselmeye basladi. Bu dolar benle kafa buluyor

'PARADA DEĞER KAYBI SÜRECEK'

Societe Generale tarafından açıklanan 2019 beklentisinde Türk parasında değer kaybının süreceği söyleniyordu.

Societe Generale, Türk Lirası, Güney Afrika Randı ve Brezilya Reali'ni bu yıl değer kaybına uğrayacak para birimleri arasında sayıyor.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/citi...culecek-255350
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. cuma dan cıktım bir mahalle bakkalına girdim gıda dagıtıcısı toptancı dökturuyordu haftaya herseye %20-30 arası zam var ona gore hazırlıgını yap diyordu bakkala ..ula dolar 7.20 den 5.25 indi dolar cıkarken 4 nala kosturan fiyatlar dolar duserkende 4 nala kosturmaya devam etti .hala da ediyor ..elektrige gaza indirim geldi dolar sabit eee dusecegine yukseliyor gıda herifler sadece zam yapmaya programlı ..dun pazara gittim en dusuk kabak ve pırasa 8-9 tl sebze fiyatları uzayda 8 liradan baslıyor 25 tl ye kadar gidiyor ...nasıl oluyorsa iste enflasyon dusuyor ...sırf gıda daki bu fiyatlarla bile enflasyon bu ay %3-4 gelmesi gerekir....ulkede yalancı bir bahar ama nereeye kadar ...gıda dan tutta a dan z ye hersey gecen seneye gore en az %50-300 arası pahalı ..

4. Başer Faktoring A. Ş finansman bonosu satışı
    179 gün
    Yıllık basit faiz oranı:%26
    Nitelikli yatırımcıya satış
    Satış ve vade başlangıcı 25 ocak 2019
    Aracılık hizmeti alınan yatırım kuruluşu: Pasha yatırım bankası
    ISIN kodu:TRFBASR71928

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Faizlerde olacağı bu...Açıkça görülmüyor mu ?

% 15 hedef koymuş adamlar...2020 de de tek haneler...
    2018 başında da enflasyon hedeflemesi % 7.xx idi. Çok fazla takılma.

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    cuma dan cıktım bir mahalle bakkalına girdim gıda dagıtıcısı toptancı dökturuyordu haftaya herseye %20-30 arası zam var ona gore hazırlıgını yap diyordu bakkala ..ula dolar 7.20 den 5.25 indi dolar cıkarken 4 nala kosturan fiyatlar dolar duserkende 4 nala kosturmaya devam etti .hala da ediyor ..elektrige gaza indirim geldi dolar sabit eee dusecegine yukseliyor gıda herifler sadece zam yapmaya programlı ..dun pazara gittim en dusuk kabak ve pırasa 8-9 tl sebze fiyatları uzayda 8 liradan baslıyor 25 tl ye kadar gidiyor ...nasıl oluyorsa iste enflasyon dusuyor ...sırf gıda daki bu fiyatlarla bile enflasyon bu ay %3-4 gelmesi gerekir....ulkede yalancı bir bahar ama nereeye kadar ...gıda dan tutta a dan z ye hersey gecen seneye gore en az %50-300 arası pahalı ..
    zam gelecek .

kemal sunal: daha yeni geldiya

bakkal: yine GELECEK

7. Tabi pazardan hiçbir şey almadan geri döndüm ula 3 patlıcan alsam 15 TL kim doyacak bunun soganiydi biberiydi tuzu gazı ydi oluyomu sana maliyet 25 TL kalsın ellerinde curusun mallar dolar çıkarken fiyatlara zam gelince her akşam fırsatcilqr diye haber yapan Ahaber ATV şimdi fiyatlar uzaya çıkmış hiç haber yok oda ilginc ne alıp pişirip yiyeceğimiz şaşırdık zaten alamıyoruz geçen yıl bu zamanlardaki kadar kilo kilo pazar alışverişi yapsam haralde 700-800 TL gider .......oranların düşeceğini varsayip Ocak ilk hafta %23 len baglamistim Mart ortasına demek ki iyi yapmisiz şu an 32 likler %20.50 en babasi 21.75 ...

8.  Alıntı Originally Posted by kmu22 Yazıyı Oku
    2018 başında da enflasyon hedeflemesi % 7.xx idi. Çok fazla takılma.
    Bu da doğru...EVET...

Sayfa 84/999 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •