Sayfa 135/999 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    6-7 TL araligindan millet dolarlandi..
    Her gecen gun elindeki dolarlarin maliyeti sisiyor..
    %6.5 faiz artirildigi gun kosa kosa 6.16 dan gelip de HSBC subesinde benim gozumun onunde dolar alan adamin maliyeti su an ne olmustur?
    7 TL ye dogru gidiyor sanirim.
    Onun gibi bir suru musterimiz var dedi HSBC'deki musteri temsilcim.
    Bir yerde bunlarin sabiri tasacak ve en azindan bir kismi biste gelecekler, iste o zaman pahali kagitlari ucuz dolarlarla degistirip donguyu tekrar basa alacaklar.
    Syg,
    Make sense.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Webstere ben dedim 5.50 altinda almanin bir anlami yok diye ama adam dinlemiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    6-7 TL araligindan millet dolarlandi..
    Her gecen gun elindeki dolarlarin maliyeti sisiyor..
    %6.5 faiz artirildigi gun kosa kosa 6.16 dan gelip de HSBC subesinde benim gozumun onunde dolar alan adamin maliyeti su an ne olmustur?
    7 TL ye dogru gidiyor sanirim.
    Onun gibi bir suru musterimiz var dedi HSBC'deki musteri temsilcim.
    Bir yerde bunlarin sabiri tasacak ve en azindan bir kismi biste gelecekler, iste o zaman pahali kagitlari ucuz dolarlarla degistirip donguyu tekrar basa alacaklar.
    Syg,
    Sadece o gun tek bir gunde yerlesikler 2 Milyar dolar aldilar kayitlara gore.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Alın gram altınınızı koyun faizli bir hesaba keyfinize bakın.Ama çokta geç kalmayın tren hareketleniyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yenikoy'de var bir de Tarabya'da var..
    Kapatilan bir sube yok o bolgede.
    Ama bir suru subeyi daha onceden kapatmislar, 1/3 e indirmisler.
    2 sene evvel de kobi bankaciligindan cikmislar.
    Proje finansmani ve bireysel bankacilik yapiyorlar..
    Kredi vermede cok seciciler, ozellikle su sira.
    Bu nedenle TL de pek istemiyorlar, diger bankalar gibi.
    Dolar oranlari bana pek kotu gelmedi.

Syg,
    Kısmetse bende 100 - 100 bölüp yatırıcam ya da dolar mı alsam kafamda deli sorular 3 ayda vereceği faiz aslında dolarda 25 kuruşa denk geliyor... 3 ayda içinde 25 kuruş artsa hemen faize koysam baya para kaldırırım. Ben ve cahil kafam

6.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Şimdi ben Kasım ayında tl bağladım %27 den. Aylık 8k getirisi var. O tarihte dolar 5.48 di. Doların nasıl enflasyon üzerinde gelir getirdiğini ben mi anlamıyorum anlatabilir misiniz.

Ek olarak yine bilmediğim için soruyorum. Diyelim dolar düştü. Enflasyonun üstünde nasıl getiri sağlar

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kasımda bende bağladım 6 ay bi kısmını 24.75 ten siz baya baya iyi bağlamışsınız

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Sevgili Webster, bu kaçıncı tövbe oldu böyle. Ben biraz tez canlıyım bu kadar uzun süre terste kalırsam derhal zarar kes yaparım. Bu yüzden uzun zamandır dolara bulaşmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Faiz harami boyle cikiyor herhalde tovbe ettikten sonra kalkar faize girersen olacagi bu hocam. Zararkes yapmadim. Cok fazla oynaklik var bu havada beklemek mantikli gibi...

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Ben de 5.31 ve 5.27 den aldığım doları 5.40 a gider düşüncesi ile satmadım. Pek terste sayılmasam da tekrar 5.30 yapınca ve yarın merkez ile fedi düşününce satmadığıma pişman olacağım galiba.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Hocam senin alislarin cok iyi. Ben ilk buyuk partiyi 5.35 den girdim ondan sikinti yasiyorum. Sabaha 5.34 civari acilis bekliyorum. Bence gun icinde tirmanir ve ben kacarim...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Webstere ben dedim 5.50 altinda almanin bir anlami yok diye ama adam dinlemiyor.

Sayin alenichev hocam ne deseniz haklisiniz ama bu dolara bulastimi cikamiyorsun. Dolara girmeyince uyku tutmuyordu. Ha keza simdi hic tutmuyor
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Kasımda bende bağladım 6 ay bi kısmını 24.75 ten siz baya baya iyi bağlamışsınız
    Bende 24.65 den 195 gun yuzde 3 stopaj ile garantibankasi ..sizinki hangi banka ?

Sayfa 135/999 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •