Sayfa 47/195 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iş yatırımın 801 para fonu aylık getirisi ne oluyor.Ocak ayı sanırım 1,94 aylık getirisi var yanlışım varsa düzeltin lütfen..Bunun aylık mevduat karşılığı ne kadar olur.
    En kolay hesaplama şekli bir excell sayfasında oluşturacağınız tablo ile olacaktır. Sn.T.axaray zaten günlük olarak hesaplanmış şekliyle foruma hergün atıyor getiri oranlarını ve mevduat karşılıklarını. Sizde aynı tabloyu oluşturabilirsiniz veya Sn. T.axaray isteyenlerle paylaşıyor tabloyu.

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Eft ücreti Muafiyeti ve yatırım hesabı 3 aylık ücret Muafiyeti olayını sorar mısınız gitmişken.
    Tabiki .Bugun yetiştiremezsem yarın mutlaka uğrayacağım [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. İşyatırımdaki tanıdığım kişi ile telde bir görüşme yaptım .Yatında gideceğim .
    Kısaca ;
    Eurobond talebi avantajı kaybettiği için artık kalmamış .
    Aşağıdaki fonları tavsiye ediyorlar .Bugün için bir örnek gönderdi son günüymüş .
    Kesintiler için sordum .Karsılıklı görüşüp miktara göre indirim sözkonusu denildi yarın net bilgileri alıp yazarım bu konuda ..

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İşyatırımdaki tanıdığım kişi ile telde bir görüşme yaptım .Yatında gideceğim .
    Kısaca ;
    Aşağıdaki fonları tavsiye ediyorlar .Bugün için bir örnek gönderdi son günüymüş .
    Kesintiler için sordum .Karsılıklı görüşüp miktara göre indirim sözkonusu denildi yarın net bilgileri alıp yazarım bu konuda ..

Fon değil ki bu 21.5 faizli iş bankası bonusu. Getirisi şu an için fondan düşük gözüküyor. Mevduat karşılığı olarak 1 puan daha ekleyin bonoda stopaj %10 çünkü. Yaklaşık 22.5 'dan mevduata bağlamak gibi bir getirisi olur. Tam hesaplama yapmak gerekir getiri için.

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İşyatırımdaki tanıdığım kişi ile telde bir görüşme yaptım .Yatında gideceğim .
    Kısaca ;

Sizi yanlış anlamış bono değil fon alacağım derseniz
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Belki siz en başta söylediniz bunu da ben anlayamamışım. Dediğiniz gibi yapmak mantıklı. Çok uğraştırmıyor da zaten insanı.
    Evet 1.sayfa ilk açılış yazısında yazmıştım

Yazın Arsa... Kışın Borsa

8.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    T.axaray hocam getiri oranları düşmeye başladı . Faiz düşüşleri hissedilecek sanırım fonda da. Şu anki mevduat faizlerinin üzerinde hala ama geriden de gelse mevduat faizlerine yakınsayacağız zamanla.

Sayfa 47/195 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •