Sayfa 350/999 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam aslinda bu tip adami hic sevmem bana kalsa coktan vazgecerdim ama hanim tutturdu orasi olsun diye. Son soz soylendi yani

Bu arada dusmezse de verecegim 575 i napalim
    Kirasına göre uygun fiyatı var. Alınabilir.

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Kirasına göre uygun fiyatı var. Alınabilir.
    Almayip napacan hocam
    Dir dir dir mi cekeyim evde. Reis al diyor

Isin sakasi eyv hocam insallah daha iyilerini almak sizlere hepinize nasip olur...

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu (6.Fon). ben bu fonu alıyorum şu aralar mevduattan daha iyi getiriyorlar. Buradan bakabilirsiniz. https://subesizbankacilik.vakifbank....nlukFinans.htm
    bunun getirisi nasıl hesaplanıyor?

4. O sayfada iki tarih arası seçip hesaplatabilirsiniz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sen kalk devletim tüm fabrikalarını sat özelleştir. sonra 2 kasa dometes sataraK ekonomiyi düzeltecem de.

Bunlar bizle eğleniyor artık.
    Mustehak degil mi bize?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    O kadar da değil...O zaman onlardan farkın kalmaz ve eleştiri hakkın da olmaz zaten...
    Hatta oy bile verdirmemeli vergi mukellefi olmayana..
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Almayip napacan hocam
    Dir dir dir mi cekeyim evde. Reis al diyor

Isin sakasi eyv hocam insallah daha iyilerini almak sizlere hepinize nasip olur...
    Ev isi duygu komponenti fazla olan bir istir.
    Kimisi yatirim olarak gorur, bence bir yatirim degil bir tuketimdir tipki esya veya araba gibi.
    Alirsin kullanirsin eskir sonra satarsin, yine ayni yerde bir tane ev alir iki tane almaz.
    Duygularindan arinabilirsen ev almak yerine kirada oturabilirsen yani bu ihtiyaci en ucuz, masrafsiz sekilde halledebilirsen sermayeni daha verimli kullanabilirsin.
    Bunu 30 yillik tecrube ile yaziyorum.
    Detaya girmeyecegim cunku daha onceki yillarda bir kac defa yazmistim.
    Sana da tavsiyem budur.
    Alirken bu gercegi unutma.
    Sonra pisman olma.
    Kendi evinde oturmanin zevki ise baskadir.
    Syg,

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Trinko 550 verecegim. 575 diyor deyus.

Ya hocam bizimki mecburiyetten yani soyleki semt degistirmek zorundayiz ve kiraya gecmek huyum degil birde o mevkide kiralar 2500-3000 arasi. Faiz 30 civari olsa bende dusunmem ama zaten enflasyonun cok cok altinda faiz aliyoruz. Emlak fiyatlari artmaz demissin ama her ay kademeli arttiriyorlar. Takip ettigim icin iyi biliyorum. Bir ornek vereyim yaklasik 2 yildir 650 k dan satista olan bir ev bu hafta itibariyle 1 M e cikti fiyati. Gerisini siz dusunun.

Almaya calistigim ev sahiplerine diyorumki piyasa kirik faizler ucuk kimse kredi cekip ev almaz. Bende faizde tutsam parami daha karliyim caktirma blof yapiyorum

Adam diyor almazlarsa almasin. Evleri bos hemen hemen hepsi 500-750 arasi aidat oduyorlar ama fiyati dusurup satmiyorlar

Fiyatlar nerde dustu biliyormusun. Garibanin evinde. 200 k alti evler dustu ama luks evlerin fiyatlari uctu hocam
    Hocam sonuçta çalışan insanlarsınız o yüzden oturmak için alınan evde marjinal fayda elde ediyorsunuz çok fazla yıpratma kendini sağlığından olursun. Burada asıl konuşulan mevzu bu şartlarda yatırım amacıyla ev alınmayacağı bu miktar parayı bağlayıp risk almadığınız yatırımda yılda kirayı çıkınca 10 bin arttırmak sermayeyi size verdiği sıkıntıyı karşılayacak mı onu düşünmek lazım. Bir de elinde tapu garanti altındasın. Bir de orası sanırım muhtemelen çayyolu hatta yaşamkent oturmak için evi olanların haricinde gerisi zengin işi yatırım, toprak sahibi olup neredeyse dairesinin sayısını bilmeyenler bile var. Adam 77 yaşındaysa biraz inancıda varsa o yaşta faiz riski almaz sanıyorum o yüzden anlatamazsın neticede ort ömür yaşını aşmış.

Saygılarımla.

YTD.

Sayfa 350/999 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •