Günaydın ortaklar. Sizde günaydın deyin kapansın konu...![]()
Belki de daha sabah olmayan, belki de çoktaaan öğleyi geçmiş bir yerden yazıyorumdur, kimbilir..
Ama şeffaflığı seviyorsun, safını(!), kurumunu açık etmekten çekinmiyorsun.
Benim kurtulacak bir durumum yok, sadece boğazıma kadar malda değilim ve bunların ne mal olduğunu çok iyi biliyorum.
Bu çukura düşebilecek yeni kurbanları uyarıyorum. Alsanız da çok dalmayın, akıllı olun diye. Ben akıllıyım ya o yüzden![]()
Beyler çok fazlada tartışmayın sabredin galiba bu bekleme herkesi strese sokmuş. Sakin olum ilerleyen zamanda yükselirse (hiç birseyin garantisi olmadığı icin) burası güllük gulistanlik olacak sabredin.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Sabredin 8 gün içinde bence bi atilim olacak hissediyorum. Bak bunu kolay kolay yazmam. Yatırım tavsiyesi değildir. Tabi kastım 1.15 ten 1.23 gibi birşeyler. Dediğim gibi yatırım tavsiyesi değildir. Pek anlamam beni dinleyip bişey yapmazsınız zaten heralde
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
hanginiz kaldırdı 1.15 ha gayret harçlık çıkaçak gibi ..
Yer İmleri