Sayfa 114/976 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 905 - 912 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    1,15 te bulunan 156.889 lot tek kalemde nasıl kolayca alınır ? Kim alır ?
    a. Meri
    b. Credit
    c. Citi
    d. Doçe
    e. Qnb
    f. ........
    Geçenlerde 1.18'deki 217bin lotu tek kalem İş Yatırım aldı da ne oldu...
    Hikaye bunlar.
    Kuru gürültü oluşturuyorsunuz.
    Bu sayfayı takip eden sayının artması kaçma vaktinin yaklaştığını gösterir.

2.  Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    Geçenlerde 1.18'deki 217bin lotu tek kalem İş Yatırım aldı da ne oldu...
    Hikaye bunlar.
    Kuru gürültü oluşturuyorsunuz.
    Bu sayfayı takip eden sayının artması kaçma vaktinin yaklaştığını gösterir.
    Günaydın bile demeden bana saldırman ? Gecenin kötü geçmiş olabiliceğini düşündürdü.
    Ben seviyorum kuru gürültüyü. Pazarcı misali kağıt pazarlıyorum burada. Sen akıllı bir arkadaşa benziyorsun yol yakınken kaç kurtar kendini...

3. Günaydın ortaklar. Sizde günaydın deyin kapansın konu...

Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Günaydın bile demeden bana saldırman ? Gecenin kötü geçmiş olabiliceğini düşündürdü.
    Ben seviyorum kuru gürültüyü. Pazarcı misali kağıt pazarlıyorum burada. Sen akıllı bir arkadaşa benziyorsun yol yakınken kaç kurtar kendini...

güzel cevap beğendim prenses

5.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Belki de daha sabah olmayan, belki de çoktaaan öğleyi geçmiş bir yerden yazıyorumdur, kimbilir..
    Ama şeffaflığı seviyorsun, safını(!), kurumunu açık etmekten çekinmiyorsun.
    Benim kurtulacak bir durumum yok, sadece boğazıma kadar malda değilim ve bunların ne mal olduğunu çok iyi biliyorum.
    Bu çukura düşebilecek yeni kurbanları uyarıyorum. Alsanız da çok dalmayın, akıllı olun diye. Ben akıllıyım ya o yüzden

6. Beyler çok fazlada tartışmayın sabredin galiba bu bekleme herkesi strese sokmuş. Sakin olum ilerleyen zamanda yükselirse (hiç birseyin garantisi olmadığı icin) burası güllük gulistanlik olacak sabredin.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

7. Sabredin 8 gün içinde bence bi atilim olacak hissediyorum. Bak bunu kolay kolay yazmam. Yatırım tavsiyesi değildir. Tabi kastım 1.15 ten 1.23 gibi birşeyler. Dediğim gibi yatırım tavsiyesi değildir. Pek anlamam beni dinleyip bişey yapmazsınız zaten heralde

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

8. hanginiz kaldırdı 1.15 ha gayret harçlık çıkaçak gibi ..

Sayfa 114/976 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •