Sayfa 58/245 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1959 madde; 457 - 464 arası.

Konu: SANKO - Sanko Pazarlama

1. Endeks rekor üstüne rekor kırıyor..
    Bizim kagıt %33 bedelsiz verecek..%28 temettü verecek olmasına rağmen,geç kalıyoruz..
    Yada neyi bekliyoruz..
    Speklerin cezasının bitmesinimi.?
    Bedelsiz onaylandı..temettüde 25 mayısta onaylanır yüksek ihtimal genel kurulda..eee mesele ne..?
    1.çeyrek karınımı..

Şu kağıdın verdiği imkanları Thyo verse 50 liradan işlem görür..bize 6 lar yeter

Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Bozkurt akar Yazıyı Oku
    Endeks rekor üstüne rekor kırıyor..
    Bizim kagıt %33 bedelsiz verecek..%28 temettü verecek olmasına rağmen,geç kalıyoruz..
    Yada neyi bekliyoruz..
    Speklerin cezasının bitmesinimi.?
    Bedelsiz onaylandı..temettüde 25 mayısta onaylanır yüksek ihtimal genel kurulda..eee mesele ne..?
    1.çeyrek karınımı..

Şu kağıdın verdiği imkanları Thyo verse 50 liradan işlem görür..bize 6 lar yeter

Ytd
    Bedelsiz ve temmetü tarihleri belli?

SANKO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI : 7.967.227 Yıllık Değ%:55

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. KAP: SANKO [ ] SANKO PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT A.S. SORUMLULUK BEYANI
    28.04.2017 18:19:08
    ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/603625 DOSYALAR: SORUMLULUK BEYANI 2017-04-28 DIL SECIMI DIL SECIMI INGILIZCE TURKCE YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI - FINANSAL TABLO VE FAALIYET RAPORUNUN KABULUNE ILISKIN YONETIM KURULU KARAR TARIHI VE SAYISI YONETIM KURULU KARAR TARIHI 2017-04-28 KARAR SAYISI 8 SERMAYE PIYASASI KURULU``NUN `SERMAYE PIYASASINDA FINANSAL RAPORLAMAYA ILISKIN ESASLAR TEBLIGI``NIN IKINCI BOLUMUNUN 9. MADDESI GEREGINDE SORUMLULUK BEYANI ACIKLAMA FINANSAL TABLO VE FAALIYET RAPORLARININ KABULUNE ILISKIN YONETIM KURULU’NUN KARAR TARIHI: 28/04/2017 KARAR SAYISI : 8 SERMAYE PIYASASI KURULUNUN ‘’SERMAYE PIYASASINDA FINANSAL RAPORLAMAYA ILISKIN ESASLAR TEBLIGI’’NIN IKINCI BOLUMUNUN 9. MADDESI GEREGINCE SORUMLULUK BEYANI A) SIRKETIMIZIN 01.01.2017 - 31.03.2017 DONEMI SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN ‘’SERMAYE PIYASASINDA FINANSAL RAPORLAMAYA ILISKIN ESASLAR TEBLIGI’’(II-14.1)HUKUMLERI UYARINCA HAZIRLANAN BILANCO,GELIR TABLOSU,OZSERMAYE DEGISIM TABLOSU,NAKIT AKIM TABLOSU VE MALI TABLO DIPNOTLARI ILE YONETIM KURULU FAALIYET RAPORUNUN TARAFIMIZCA INCELENDIGINI, B) SIRKETIMIZIN GOREV VE SORUMLULUK ALANINDA SAHIP OLDUGU BILGILER CERCEVESINDE FINANSAL TABLOLARIMIZIN VE FAALIYET RAPORUMUZUN ONEMLI KONULARDA GERCEGE AYKIRI BIR ACIKLAMA ICERMEDIGI YADA ACIKLAMANIN YAPILDIGI TARIH ITIBARIYLE YANILTICI OLMASI SONUCUNU DOGURABILECEK HERHANGI BIR EKSIKLIK ICERMEDIGINI, C) SIRKETIMIZIN GOREV VE SORUMLULUK ALANINDA SAHIP OLDUGU BILGILER CERCEVESINDE FINANSAL TABLOLARIMIZIN VE FAALIYET RAPORUMUZUN OLDUGU DONEM ITIBARIYLE MALI TABLOLARIN VE RAPORDAKI DIGER MALI KONULARDAKI BILGILERIN, SIRKETIMIZIN MALI DURUMU VE FAALIYET SONUCLARI HAKKINDA GERCEGI DOGRU BIR BICIMDE YANSITTIGINI BEYAN EDERIZ. YONETIM KURULU UYESI YONETIM KURULU UYESI HATICE SOYDAN MUSTAFA GOKHAN GUNBULUT

5. Dostum fiyata etkisi ne olur

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. %55 değişim
    Bu kağıdı seviyoz be..

SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

8. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

Sayfa 58/245 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •