Sayfa 196/656 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    34,50 leri gördü dostum...38 leri yakın zamanda görmedi...neyse dostum bence de fazla uzatmaya gerek yok..ama senden ricam şu iğnene biraz sahip çık...bak dost bildiklerini bile iğneliyorsun...iğneni koparıp atamıyorsan bari kılıf gibi bir şey yaptır...yolda giderken kılıfı geçir sonra istediğin kadar dolaş...
    bak burdada araştırmadan yazıyorsun ben bu yazıyı 06.03.2019 da 35.01 den aldığımı kendi topiğinde yazmışım ve sonraki gün 07.03.2019 tarihinde bakarsan verilere 38,47 görmüş eh be keko ne diyeyim sana yapma böyle ucuz numaralar hakedersen sanada sokmaktan çekinmem iğnemi dost desemde haksızlık karşısında susanlardan olmadık şükür bundan sonrada olmam inşallah
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    bak burdada araştırmadan yazıyorsun ben bu yazıyı 06.03.2019 da 35.01 den aldığımı kendi topiğinde yazmışım ve sonraki gün 07.03.2019 tarihinde bakarsan verilere 38,47 görmüş eh be keko ne diyeyim sana yapma böyle ucuz numaralar hakedersen sanada sokmaktan çekinmem iğnemi dost desemde haksızlık karşısında susanlardan olmadık şükür bundan sonrada olmam inşallah
    ben senin topikte söylediklerine göre konuşuyorum...en son 31,20 seviyelerini 7 ocakta görmüş ve orada hiç aldım dememişsin...
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=301&page=215

ama 15,03,2019 tarihinde şunu söylemişsin...

valla temiz yüzde 30 alırım diye düşünenlerdenim 32.200 den oturduk sende hoşgeldin

http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=301&page=251

bu tarihten önce de hiç bir şekilde aldım veya sattım dememişsin..şimdi kalkıp da bir önceki tarihin verilerini burada paylaşıyorsun ve en dipten aldım ve 38 lerden en yüksekten sattım diyorsun...

dostum senin alıp satman beni ilgilendirmez ama yalanın ilgilendirir...bu iğnenin ne zaman kendine sokacaksın dostum..sence hala vakti gelmedi mi ?? .. içinden gelmiyorsa ben yardımcı olabilirim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Arkadaşlar boşa tartışıyorsunuz böyle bir piyasada ky için kazanmak imkansız gibi bir şey ne kadar az zararla çıksak o bile kardır...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Arkadaşlar boşa tartışıyorsunuz böyle bir piyasada ky için kazanmak imkansız gibi bir şey ne kadar az zararla çıksak o bile kardır...
    bir yandan borsa ile bir yandan da işte gördüğün gibi sahipsiz ve başıboş akrepler ile uğraşıyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben senin topikte söylediklerine göre konuşuyorum...en son 31,20 seviyelerini 7 ocakta görmüş ve orada hiç aldım dememişsin...
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=301&page=215

ama 15,03,2019 tarihinde şunu söylemişsin...

valla temiz yüzde 30 alırım diye düşünenlerdenim 32.200 den oturduk sende hoşgeldin

http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=301&page=251

bu tarihten önce de hiç bir şekilde aldım veya sattım dememişsin..şimdi kalkıp da bir önceki tarihin verilerini burada paylaşıyorsun ve en dipten aldım ve 38 lerden en yüksekten sattım diyorsun...

dostum senin alıp satman beni ilgilendirmez ama yalanın ilgilendirir...bu iğnenin ne zaman kendine sokacaksın dostum..sence hala vakti gelmedi mi ?? .. içinden gelmiyorsa ben yardımcı olabilirim...
    sattım demedimki satmadım duruyor bu bir ikincisi ttrak topiğinde yazdığımı söyledim 06.03.2019 daki 3.sü burda 32.200 aldıklarımla zaten zararda bile sayılmaz alan arkadaş 4.sü artık iyice saçmalama boyutuna vardır uluun da millete ne kitledin mi diyeyim sana yapma seviyeni koru artık kekoloktan mertebe atlayıp bildiğin kıro olmaya başladın durdo millete 7ken çift rakam olacak dedin nasıl kitledinmi diyeyim bu laflar sana yakışmıyor konuşacaksan özelde yaz birdaha burda tek kelime yazmanı istemiyorum aksi taktirde uslubum farklı olur
    ytd deli saçmasıdır

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir yandan borsa ile bir yandan da işte gördüğün gibi sahipsiz ve başıboş akrepler ile uğraşıyoruz...
    içini çokmu acıttı keko burda milleti satıp gittiğini söylediğim zaman bildiğin pazarcı keko sende çok var sahillerde millet yaka silkiyo keko
    ytd deli saçmasıdır

7.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    sattım demedimki satmadım duruyor bu bir ikincisi ttrak topiğinde yazdığımı söyledim 06.03.2019 daki 3.sü burda 32.200 aldıklarımla zaten zararda bile sayılmaz alan arkadaş 4.sü artık iyice saçmalama boyutuna vardır uluun da millete ne kitledin mi diyeyim sana yapma seviyeni koru artık kekoloktan mertebe atlayıp bildiğin kıro olmaya başladın durdo millete 7ken çift rakam olacak dedin nasıl kitledinmi diyeyim bu laflar sana yakışmıyor konuşacaksan özelde yaz birdaha burda tek kelime yazmanı istemiyorum aksi taktirde uslubum farklı olur
    senle özelden de konuşmak istemiyorum buradan da...sen ne üslüp ile yazarsan ben de aynı şekilde karşılık veririm...bu yorumumdan sonra ne sen benim ile konuş ne de ben senin ile...

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    içini çokmu acıttı keko burda milleti satıp gittiğini söylediğim zaman bildiğin pazarcı keko sende çok var sahillerde millet yaka silkiyo keko
    3,70-4,00 aralığından alıp da dua edenler çok...bu dualar bana ömrümün sonuna kadar yeterdir...ha elinde olanlar da önümüzdeki bir yıl içinde kazandıklarında onlar da fazlası ile dua edeceklerdir...ben kimseyi bile bile yanıltmam..ky sattırıp aşağıdan ben yerine koymam..yediğim tabağa hiç bir zaman tükürmedim...bundan sonra da tükürmem...

ha giderken de hisse kötüdür demedim...tam tersine kötüdür diyenin karşısında ben burda durdum..

fikrim ne ise zikrim de odur..beni tanıyan zaten tanıyor..tanımayanlar da zamanla iyi tanıyacaklar...

Sayfa 196/656 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •