Saat belli mi ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat belli mi ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
tüm oylar yenişten sayılacakmış başvuru yapacaklarmış aboooo!İstanbul seçimleri arapsaçı değil bereket tanrısınının şeysi oldu![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yerel secimleri 2. 15 Temmuz vakasi yaptilar, duyanda ahali oy vermedi, bunlara mermi sıktı sanacak!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Akp Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Şu an itibariyle aradaki fark 16 bin 442'ye düştü
Akp Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Burada organize bir usulsüzlük var, organize bir suistimal var, hata ötesi şeyler bunlar"
Akp Geneş Başkan Yardımcısı Yavuz : Mülki idari amirin sandıklarda bulunması gerekenlerle ilgili verdiği listeden belirlenmesi gerekirken liste dışından sandıklara atama var.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AK Parti/Yavuz: İstanbul'da tüm oyların yeniden sayılması için bugün YSK'ya başvuracağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Maç başladı ..
Yer İmleri