Sayfa 881/1000 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bıst ana sözleşmesi değişitrildi, farklı pay grupları kalktı ve tek pay grubu oluşturuldu-bloomberg ht
    Yani artık a grubu b grubu c grubu hisseleri diye bir ayrım olmayacak mı?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    BİR DE BİR YERLERDEN EMEKLİDİR...

reyiz diyordu yaaa...

emekli ol başka yerde çalış...yok öyle yağma....

bu herif istisna herhalde
    Eski enerji bakanı değil mi, bu işler nasıl oluyor hem bakan maaşı hem mv maaşı mı alıyorlar, çifte kavrulmuş yemeyin sağlığa zararı diyorlar ama bunlara zararı yok sanırım?

96250 üzeri kapanış şık olur
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Eski enerji bakanı değil mi, bu işler nasıl oluyor hem bakan maaşı hem mv maaşı mı alıyorlar, çifte kavrulmuş yemeyin sağlığa zararı diyorlar ama bunlara zararı yok sanırım?
    bunlar yemeye alışık...zehirde olsa BELEŞSE YERLER

Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Ben bu son değişikliklerle BİST’i halka arza çıkaracaklarını anladım. BİST ana sözleşmedeki pay gruplarını kaldırmışlar diye anladim .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ben bu son değişikliklerle BİST’i halka arza çıkaracaklarını anladım. BİST ana sözleşmedeki pay gruplarını kaldırmışlar diye anladim .
    Bist ana sözleşmedeki pay grupları olması lazım. Ben de öyle görüyorum.
    Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Varlık Fonu'nun BIST'teki payı % 51'in altına düşmeyecek- bloomberght.com

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre;Borsa İstanbul Olağan Genel Kurulu'nda, Varlık Fonu'nun BIST payının yüzde 51'in altına düşmemesi kararı alındı.

Kurulda BIST ana sözleşmesi değiştirildi. Farklı pay grupları kalktı ve tek pay grubu oluşturuldu.

Genel Kurul'da ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi sayısı 10'dan 9'a düşürüldü. Açıklamada "Pay Grupları kaldırıldığı için, A ve C gruplarına tanınan Yönetim Kurulu aday gösterme imtiyazından vazgeçilmektedir. Ayrıca üye sayoso 10'dan 9'a düşürülmekte ve bağımsız üyelerden en az birinin kadın olma zorunluluğu getirilmektedir" dendi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
    https://www.bloomberght.com/varlik-f...eyecek-2212114

YSK, Honaz'da yeniden seçim yapılmasına karar verdi.

Karara ilişkin CHP'den yapılan açıklamada, "kaybetmeyi kabullenemiyor, her yolu deniyorlar" denildi. Kaynak: YSK, CHP'nin kazandığı ilçe için yeniden seçim kararı verdi, ilk açıklama geldi

Sayfa 881/1000 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •