Siz beni hepten ters ve yanlis anliyorsunuz.
Videomu izlediniz inceledigim hisselerden kaci temettu vermiyor ?
Tavhl nasil oluyorda benim favorim ?
Videonun bir hanesi haric temettunun t sinden bahsetmismiyim ?
Ben karini arttiran oz sermayesini arttiran pd dd nisbeten ucuz gordugum hisselere yatirimimi yaparim ister yuzde 500 temettu dagitsin isterse hic dagitmasin.
Sececgim hisselerin temettu menusune hic tiklamam gerek yok cunku fiyat ne kadar gidecekse onu kazanacaz.
Bende bu felsefeyle hisseleri secerim videodaki gibi tavmi guzel alirim psdtcmi guzel alirim.
Ama temettu severler ne yapiyor acoyor temettu krallari lostesini en yuksek olanlari secip arkasina yaslaniyor. Ben buna karsiyim sonuc olarak hissenin yukari gittigi kadar kazanacaksak temettu verse ne vermese ne hisse oz kaynagini ve karlarini temettu dagitsada dagitmasada yeterli oranda arttiriyor mu arttiriyor. Mesele ne ozman illa temettude versin demenin mantigi kalmiyor bunu demek istedim illa temettu vermesin demeninde mantigi yok hisse temettu versede ciddi oranda buyumesini yaratabiliyorsa ne sorun olsun ki ?
Neyse siz neye inaniyorsaniz ona yatirim yapin temettu vermeyenlerin hepsinide uckagatci yaptiniz ttraktor duna kadar temettu dagitiyordu simdi uckagatcimi oldu. Yok onu demek istemediniz ama disardan okuyanlar temettu vermiyorsa uckagatci patrondur diyip geciyor soylemler sebebiyle
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri