Sayfa 327/469 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Bende ilk başta kottdan çıkacağını düşünmüştüm.Ancak son 3-5 yıllık takasları incelediğimde toplu mal hep sabit paket olarak aynı takastaymış yalnızca aracı kurum değişmiş.Geriye kalan malı 1 er yıllık dönemde incelememde ise bir kaç aracı kurumda 200.000 er lot civarı malı dolandırıp durmuşlar doldur boşalt yaparak arada çarpışmalardan sövüşmemişler.Ne olduysa hisse tarihi zirvelerde ve orta uzun vadeli periyodlardaki indikatörlerde kimi uyumsuzluk gösterirken ,ind. kimide tavanı deliyordu.Yine her ne olduysa 3-5 lotla kademe atlayan hissede 50.000 100000 lot kademelerde Görülmeye işlem hacmi artmaya açığa satışlar baş göstererek bir kaç günde malı City de topladılar.Özet olarak diyebilirim ki bu mal bir kaç yıldır zaten bunlardaydı.Citinin böyle sığ bir hissede bu malı toplaması bu fiyat aralığında çalkantılı bir durum yaratmadan toplamasını mümkün görmüyorum.Dakka Dubara işler şirket süper bir dönüşüm sürecinde çanımızı yaksada fiyat oluşumu gelecekteki fiyatlamalar için daha sağlıklı ve kalıcı olmasını sağlayacaktır.Kişisel görüşümdür katılmayan olabilir.Telefondan yazdım cümle düşüklükleri olabilir affola

2. Belçika Deceuninck' e mektup yazacağım. Telefon ile de görüşeceğim. Gerekirse Belçika' ya da gideceğim. Bir yanım turizmci, bir ayağım zaten Belçika' da.
    Avrupalı dürüst adamdır, kimseyi geri çevirmez. Ki daha önce başka firmalardan hiç geri çevrilmedik, rahatça görüşebildik. Bizzat Deceuninck' e arkadaşlar, Bimer Cimer yetmez. Çünkü büyük zaman kaybı ve yanılgı içerisine düşürüldük.

Bizler yatırımcıyız, spekülatif hisselerden uzak durmamıza rağmen EGPRO' nun bu son hareketleri hiç normal değil. Sığ bir hisse olması da bu gerçeği değiştirmez. Müthiş karlar elde eden, finansal raporları sağlam, bilançosu sağlam olan bir firmaya ait hisselerin bu hareketleri hiç normal değil. Yönetimin eli olduğunu düşünüyorum.
    Malı yabancıya devrettiler sözde.
    Açığa satışlar havada uçuştu, yabancı oranı %42' ye ulaştı, hisse hergün küçük primlerle ilerledi. Açığa satış yasağı geldi. Açığa yapılan satışlar yerine konması lazım. Alım olması lazım. 14 lerden işlem gören açık pozisyonlar ve alımlar şimdi 9 lardan neden zararına satılsın. Demekki açığa satış pozisyonları günlük değildi, daha uzun vadeliydi. Uzun vadeli açığa satışlarda hisse kiralanması lazım. Nereden buldular 2-3 milyon lot hisseyi, kimden kiraladılar. Ve bu pozisyonları kapatmaya devam ediyorlar. Güvendiğimiz piyasa yapıcı Piramit Menkul bu tahtanın ciğerini bilmesi gerek, yatırımcıya bilgi vermesi gerek. Hâlâ izliyorum, bu işin içinde bir iş var. %99 ihtimalle EGPRO yönetimi. Hiç temettü ile kandırmasınlar.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

3. Kottan çıkacak olsa imkanı yok düşmezdi bence başka birşey var

Alıntı Originally Posted by mustanghayyana Yazıyı Oku
    Kottan çıkacak olsa imkanı yok düşmezdi bence başka birşey var
    katılıyorum mantıklı fakat bu kağıdın fiyat aralığı genelde şimdiki rakamlar civarıydı tek fark var önceden bu sevıyelerde hacım yoktu sımdı var iyimi kötümü onuda tahtacı bilir

5. Yabancı payı Buhara dün itibariyle.700 binlerce düşmüş. Yabancı satiyo neden bir önceki 1200 bin di payi

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yabancı payı 15 nisanda 1.375 bin di %41,41 di
    19 nisanda 1.081 bin % 32,56 ya düşmüş 4 günde 300 bin lot satmış

8. Bu hisseyi beğeniyorum, olana bitene bir anlam veremedim, hissede olanlarda çözemedi olanı biteni öyle görünüyor.

Sayfa 327/469 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •