Sayfa 249/946 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Kırmızı eti terbiye ederken süt kullanmayın yoğurt daha iyi . En az bir gün beklesin.

Ben irakimi doldurmaya gidip, bir cigara tuttureyim bari, azicik sinirlerim yatışsın...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    benim bir arkadaş vardı, babasından kalan iki adet işhanının kira gelirleri ile yaşardı.Bütün gün ofisinde kitap vs okurdu aylık geliri temiz 50-60 bin arasıydı.Sonra 42 yaşında kendini işhanının catısından attı.Yani para her zaman sadet getirmiyor.
    yahudi bir tanıdık var, yüz küsur daire, iş hanı, otel vs.
    işin ilginci sahibi olduğu handaki bekçi dahi adamın sahip olduğunu bilmiyor, tam yahudi taktiği
    diğer kiracalara, gariban ama iyi adam geldikçe bana yarım ekmek veriyor diye adama üzülüyor
    taksiye biner üstünde para yoktur eve yaklaşınca telefon eder parayı indirirler, ibretlik adamdır..

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Kırmızı eti terbiye ederken süt kullanmayın yoğurt daha iyi . En az bir gün beklesin.
    Yogurtta kullanma yada cok hafif koy suyunu kullan
    bir halt olacağı yok.

5. İlla yan gelip yatmakla iş değil .

Cep telefonu yedek parça merkezi Tahtakale de en eskilerde birisi dükkanı kapatmıştı . Her ay bir ev alıyor diyorlardı bu adama ne oldu dedim bir arkadaş biliyormuş o anlattı

Adam parayı bulunca karıyı bozuşmuş boşanmış ailesiyle bozuşmış herkesi parası için dostluk yaptığı düşünüp yanlızlaşıyor sonunda kursa kura akıl melekelerini kaybediyor uyuşturucuya bulaşıyor sonunda intihara da kalkışınca akıl hastanesine yatırmışlar hala orada sanırım

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yahu baskanim bunlarlan olmayacak yahu, hepsinin ici gecmis, paraciklari mundar edip duruyorlar!

Bana sinir krizi geçirtip, selami dinnemek istiyorlar galiba?
    Gençler bile bilse ihtiyarlar yapabilse kuralı paradada devreye giriyor
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yahu baskanim bunlarlan olmayacak yahu, hepsinin ici gecmis, paraciklari mundar edip duruyorlar!

Bana sinir krizi geçirtip, selami dinnemek istiyorlar galiba?
    Nası ezeceksiniz bi annatın bakiim...Biz de bi yerinden tutar dalgamızı geçeriz...Hele bi diyin Ayhan ilen sen...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Degilim, ben biraz daha yakışıklıyim!
    para yakışıklı adama gitmiyormus demek ki

Sayfa 249/946 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •