Buda ilginç,sanırım forum yanlış doldurulmuş olabilir,zaten belitiyordu forumda eksiksiz doldurun yoksa başvurunuz işleme konulmaz diye,virman yaptığınız bankanıza danışın,zaten çoğu bankada çalışanlar bu işi bilmiyor,ben tarif ettiğim şekilde yaptılar...Hepsini geçtik adamlar resmen işkence ediyor yatırımcılarına,ama halka arz ederken yalvarıyorlar,bazı arkadaşlar mahkemeye vermeseydi bu uygulamayıda yapmazlardı kesin,mahkemeye verenleride es geçmemek lazım,onların sayesinde mecbur karar aldılar,iyi bir tekliflen kota dönselerdi daha iyiydi,şüpheli hareket ettiklerinden SPK uygun görmedi başvurularını.
Bakalım 27 Mayıs'a kadar kaç lot daha toplicaklar .
Parası yatan kim var merak ettim
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
param yatti diyen hangi banka bende mi sorun var 29 nisanda virman yaptim hala gelen birsey yok siz nasil aliyorsunuz isbankasi olupta yatmayan var mi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde hesap iş bankası para yatmamış
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an yatan bir şey yok,yatanlarınki 16 sonrası olmuş diye yazıyorlar,bekleyelim bakalım,borsanın çöktüğü şu günlerde değişim yapsaydık iyi olurdu,hiç olmazsa 1.26 fiatı 1.50 yapma şansımız olurdu.
A1 capitali aradım bugün yatar dediler 30 Nisanda virman yapmıştım dedim ama siz kimsiniz hesap numaranız ne hiçbir bilgi almadan bugün yatar inşallah yatar
Yer İmleri